ShadowMachine animeert Pinocchio

De studio haalt het geanimeerde avontuur van Guillermo del Toro binnen.

ShadowMachine, de studio die vooral bekend is van de stop-motionseries Moral Orel en Robot Chicken, bereidt zich voor om het witte doek te veroveren. Zo wordt er volop gewerkt aan Hell & Back, een volwassen komedie over twee mannen die naar de hel reizen om hun vriend te redden.

Vandaag raakte bekend dat de studio ook Pinocchio zal maken. Dat is de nieuwe bioscoopfilm van regisseurs Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth) en Mark Gustafson (Fantastic Mr. Fox). ShadowMachine produceert de stop-motionanimatie van de film en ook de pre- en postproductie zal in de studio in Los Angeles gebeuren. De film moet uiteindelijk in 3D in de zalen verschijnen.

Het verhaal, geschreven door del Toro, Gris Grimly en Matthew Robbins, speelt zich af tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog en volgt de avontuurlijke belevenissen van de houten pop Pinocchio. Meer artwork voor de film vind je in onze vorige berichten.

(Via Deadline)

Lees ook:Guillermo del Toro regisseert Pinocchio
Lees ook:Stop motion Pinocchio afgelast
Lees ook:Nieuwe blik op del Toro’s Pinocchio
Lees ook:Erg knappe replica van houten Pinocchio
Lees ook:Eerste artwork voor duistere Pinocchio-remake [update]

4 reacties op “ShadowMachine animeert Pinocchio

  1. Roel

    Maar er wordt toch al een andere animatiefilm over Pinokkio gemaakt?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Reinier

    Hey Seppe, je zegt:” het bedrijf produceert de stopmotion animatie van de film”, stomme vraag.. Maar zal er ook andere aninatie te zien zijn of combi met live-action.. Kan de link niet meer vinden maar ik meen zoiets gelezen te hebben vandaar. Gr Reinier

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Deze Pinocchio wordt een 100% volwaardige stop-motionfilm. Er is wel nog een andere, getekende Pinocchio-film uit Europa die dit jaar verschijnt en in Rusland wordt eveneens aan een animatiefilm gewerkt. In het verleden planden verschillende studio’s ook een nieuwe liveactionfilm én een dito prequel rond de houten pop, maar die projecten lijken dood.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Reinier

    Dank voor je respons! Gelukkig! Dat heeft zoiezo mijn voorkeurBen erg benieuwd naar dit project!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.