Leuke teaser voor Ophelia

Ophelia

Wat als je een man bent van wie iedereen de (pikante) gedachten kan zien?

OpheliaOphelia: Love & Privacy_Settings is een korte film over Hubert. De jongeman is op zoek naar een vriendin, maar heeft last van een opvallende eigenschap. Zijn gedachten zweven in een ballonnetje boven zijn hoofd – net als in een strip. En dat is, zeker als je aan naakte vrouwen denkt, een groot probleem.

De animatiefilm werd geregisseerd door Bin-Han To (Biniman), die ermee afstudeerde aan de Filmakademie Baden-Württemberg, een bekende filmschool in Duitsland. Eerder werkte hij mee aan de korte film The Little Boy and the Beast (winnaar van de Cartoon d’Or 2011).

In dit bericht vind je de teaser voor de film die door de maker wordt omschreven als “een romantische komedie over het einde van privacy”. Ophelia: Love & Privacy_Settings is al volledig afgewerkt, maar verschijnt nog niet meteen online. Eerst komen festivals aan de beurt (vorige week draaide de film op SIGGRAPH).

Ik kreeg Ophelia al te zien en was erg gecharmeerd van het resultaat. De korte film is kleurrijk, bevat mooie computeranimatie met een ouderwetse look, pakt uit met schattige karakters, heeft amusante details (alleen de zeemeeuw heeft twee ogen) en zorgt ervoor dat je hardop zit te lachen met de belevenissen van de arme Hubert. Kortom: knap, sexy en grappig. Ingrediënten die van Ophelia vast een festivalhit kunnen maken.

Naast de onderstaande teaser kun in afwachting van de volledige film ook al deze pagina bezoeken waarop de regisseur je doorheen een korte making-of van de film loodst.

Teaser Ophelia: Love & Privacy_Settings

Lees ook:Eerste beelden uit vervolg Hotel Transylvania
Lees ook:Lieflijke animatie in You Can’t Hurry Love
Lees ook:Zelfs pauwen zijn niet veilig met Thanksgiving
Lees ook:Griezelige teaser voor ParaNorman
Lees ook:Teaser voor Pixars volgende

2 reacties op “Leuke teaser voor Ophelia

  1. DragonMaster

    Dat ziet er geinig uit ja :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. 5tarvin

    kan wel eens leuk uitpakken

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.