Korte animatiefilm: The Delivery

Bekijk de korte animatiefilm The Delivery

Zonder dat ze het van elkaar weten, koesteren Reese en Lily gevoelens voor elkaar. Alleen weten ze niet hoe ze dit aan elkaar zouden kunnen vertellen…

Afbeelding uit de kortfilm The DeliveryThe Delivery werd gemaakt door Haylee Herrick, een afgestudeerde animator van het Ringling College of Art and Design. Het filmpje maakte deel uit van een presentatie van haar eindwerk en is gebaseerd op haar persoonlijke gevoelens.

Toegegeven, de tekenfilm is eigenlijk een onafgewerkt kortfilmpje dat meer weg heeft van een animatic (een opeenvolging van (storyboard-) tekeningen). De boodschap is echter net zo duidelijk, de tekeningen zijn mooi om naar te kijken en de muziek (Be OK van Ingrid Michaelson) maakt het hartverwarmende filmpje helemaal af. Het 3D-model van Lily op het einde is niet meer dan een stukje spielerei.

Meer werk van de animator vind je op hayleeherrick.blogspot.com.

Korte animatiefilm The Delivery (2010)

Lees ook:Animatic: Rhinestone Eyes van Gorillaz
Lees ook:Korte animatiefilm: Crayon Dragon
Lees ook:Korte animatiefilm: Sketchi
Lees ook:Korte animatiefilm: 12 Drawings a Day
Lees ook:Geef je ogen de kost met Manifestations

3 reacties op “Korte animatiefilm: The Delivery

  1. DragonMaster

    Ontroerend!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sjoerd

    Het is niet zo vreemd dat de emoties duidelijk worden in een animatic (wat dit is, en geen animatiefilm), omdat de animatic een duidelijke indruk moet geven van de te maken film. De muziek eronder is niets bijzonders en eerlijk gezegd is het verhaal ook vrij kort door de bocht.

    Op zichzelf best interessant om dit te laten zien, maar het is slechts een mager voorproefje. Blijkbaar gaat de film in 3d gemaakt worden, maar dat kan nog wel jaren duren, en dan zie je niets meer van deze tekeningen terug.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Voor zover duidelijk is, wordt dit project niet meer afgewerkt. Omdat het zonde is al dat werk verloren te laten gaan, werd het op de site geplaatst.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.