Visuele snoepjes Battle For Terra

Over een Belgische of Nederlandse releasedatum is nog maar bitter weinig te vinden, maar in Amerika gaat Battle For Terra op 1 mei in première. Met enkele trailers, posters, screenshots én originele schetsen krijg je in dit bericht alvast een idee hoe de film eruit zal zien.

Battle For Terra werd geregisseerd door Aristomenis Tsirbas. Niet meteen een bekende naam, maar de Canadese regisseur begon achter de schermen als grafisch ontwerper bij films als Titanic en Hellboy. Nadien maakte hij enkele reclamespotjes (voor Nike, 7-Up, Coca-Cola…) en enkele korte animatiefilms om nu met Terra (zo heette het kortfilmpje dat hij vier jaar eerder maakte) eindelijk zijn eerste grote animatiefilm te draaien. Het is Tsirbas gelukt om enkele bekende namen te strikken die hun stem zullen lenen aan de personages. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Evan Rachel wood en Luke Wilson. Verder hoor je ook nog het typische geluid van Brian Cox, Danny Glover, Amanda Peet en Dennis Quaid.

Waar de film over gaat kon je al lezen in een bericht dat Valérie eerder plaatste. In afwachting van de release hebben we in ieder geval al wat visueel materiaal verzameld. De afbeeldingen van Battle For Terra werden verkleind om de lay-out niet te verstoren. Om dus van de volle kwaliteit te genieten volstaat het op de afbeelding te klikken.

Artwork

Screenshots

Posters

Trailers

Lees ook:Battle for Terra foto’s en poster
Lees ook:Trailer Terra online
Lees ook:Duistere trailer voor Plus Minus
Lees ook:Animatiefilms domineren selectie voor 3D Award in Venetië
Lees ook:Nieuwste posters Up in retrostijl

0 reacties op “Visuele snoepjes Battle For Terra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.