Eerste trailer voor The Illusionist

Bekijk de eerste trailer voor de nieuwe tekenfilm.

Sylvain Chomet, de man achter Les Triplettes de Belleville (goed voor een Oscarnominatie voor Beste Animatiefilm in 2004), komt na zes jaar naar buiten met een nieuwe animatiefilm. The Illusionist is gebaseerd op een script van Jacques Tati en het hoofdpersonage vertoont zelfs fysieke gelijkenissen met de Franse regisseur, acteur en komiek.

In een interview met de maker kon je eerder al enkele fragmenten uit The Illusionist bekijken, maar nu is er ook een eerste trailer opgedoken. De tekst die af en toe in beeld komt is in het Russisch, maar dat maakt de animatie in de clip niet minder knap.

Dit nieuwe handgetekende verhaal speelt zich af in lege zaaltjes, groezelige cafékelders en op goedkope tuinfeestjes. Dat zijn de enige plaatsen waar een oudere goochelaar nog mag optreden, nu hippe rockgroepen de grote podia hebben ingepalmd. Maar het leven van de man krijgt een nieuwe wending wanneer hij Alice ontmoet, een jongedame die echt in zijn magie gelooft. Verrast door haar jeugdige en oprechte enthousiasme, probeert hij er alles aan te doen om de illusie te behouden en haar vooral niet te ontgoochelen…

L’Illusioniste wordt in Frankrijk verwacht op 5 mei 2010, maar hopelijk brengt Pathé Pictures de film ook in de lage landen uit.

Russische trailer voor The Illusionist

(Via Catsuka)

Lees ook:Eerste filmposter voor The Illusionist
Lees ook:Knappe Franse trailer voor The Illusionist
Lees ook:Adembenemende plaatjes uit The Illusionist
Lees ook:Vijf nieuwe clips uit The Illusionist
Lees ook:Nieuwe tekeningen uit The Illusionist

2 reacties op “Eerste trailer voor The Illusionist

  1. Jeroen

    Ziet er weer adembenemend goed uit!! Dit is voor mij hoe je 2d animatie maakt. Alhoewel zo goed als digitaal afgewerkt heeft het dat echte klassieke cell animation gevoel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans W.

    Ik kan niet wachten! Ziet er vooralsnog uit als een waardige opvolger van “Les Triplettes”…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.