Eerste trailer voor Yogi Bear in 3D

Bekijk de eerste trailer voor Yogi Bear

Een dag nadat de filmposter opdook met een eerste blik op de digitale beren uit Yogi Bear, vindt de trailer voor de deels geanimeerde film zijn weg naar het web.

Afbeelding van YogiYogi (Dan Aykroyd) en Boo-Boo (Justin Timberlake) leiden een rustig leventje in het Jellystone Park. Zoals steeds houden ze zich vooral bezig met het stelen van picknickmanden van de bezoekers, tot groot ongenoegen van parkwachter Smith (Tom Cavanagh). Tot burgemeester Brown (Andy Daly) op een dag het park wil verkopen. In hun zoektocht naar een oplossing voor dit probleem, krijgen ze hulp van Rachel (Anna Faris), die een documentaire maakt over het park en zijn vreemde bewoners.

Waterpret in Yogi BearRegisseur Eric Brevig werd met de zware taak belast om de personages uit de oude tekenfilms van Hanna-Barbera tot leven te wekken. Het berenavontuur van Warner Brothers wordt een liveactionfilm, met uitzondering van de beren die met de computer werden gecreëerd.

Yogi Bear wordt verwacht op 16 december 2010 en zal, hoe kan het ook anders, in 3D verschijnen. Voor de film krijg je ook Rabid Rider te zien, een van de nieuwe kortfilms met de Coyote en Road Runner.

Wat vinden jullie van de eerste beelden uit Yogi Bear? Beregoed of horen deze beesten gewoon gevild op de grond voor je open haard terwijl jij de oude cartoons herbekijkt?

Eerste trailer voor Yogi Bear

(Via Yahoo)

Lees ook:Nieuwe karakterposters voor Yogi Bear
Lees ook:Nieuwe trailer voor Yogi Bear
Lees ook:Eerste filmposter voor Yogi Bear in 3D
Lees ook:Warner Brothers werkt aan Yogi Bear 2
Lees ook:De allereerste 3D-beelden uit Yogi Bear

10 reacties op “Eerste trailer voor Yogi Bear in 3D

  1. Hans W.

    Ik begrijp nu pas dat het een live-action film wordt, gecombineerd met CGI… Dan snap ik de design-keuzes van Yogi en Boo-Boo wel. Dan neemt niet weg dat ik het een erg slecht idee vind om Yogi Bear op deze manier te laten ‘herleven’. Dan waren Kricfalusi’s pogingen om Yogi nieuw leven in te blazen een stuk geslaagder.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jeroen

      Damn right, Boo-boo runs wild vind ik nog steeds een fantastische short…een beetje extreem soms wel maar ok.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Calypso

    Ze hebben hun best gedaan, maar deze trailer verleidt me echt niet om naar de bios te gaan. Een dappere poging, maar in mijn ogen hopeloos mislukt. Geen sfeer, geen lach… gaat bij mij in het rijtje “Smurfen” waarschijnlijk, maar de laatst genoemde heeft nog een kansje uit dat rijtje te verdwijnen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Tünde

    Hm, valt me tegen… En ligt het aan mij of is de lip sync van de beren heel raar? Lijkt niet te matchen met wat ze zeggen… Dat “Is it?” aan het einde hebben ze bijvoorbeeld niet goed afgemaakt.

    Ik denk trouwens dat de shots te kort zijn om de grapjes over te laten komen. Misschien is de film wel oké, maar dat komt niet over doordat de trailer simpelweg slecht is.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Junaid

    Kan volgens mij meteen in het lijstje Garfield, Scooby-Doo enz.
    Moet wel toegeven dat Timberlake een goeie Boo-Boo stem doet.

      /   Beantwoorden  / 
  5. peter

    geweldig houw van dit zort films

      /   Beantwoorden  / 
  6. Jeroen

    Ik vind er toch maar niets aan……buiten de stemmen, die vind ik van zowel Akroyd als Timerlake perfect.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Thijs

    Woow ik sta versteld van de stemmen!

    het zal de film alleen niet redden ben ik bang..
    wat een crap..

      /   Beantwoorden  / 
  8. nipple

    nee, deze gaat het niet worden.

      /   Beantwoorden  / 
  9. TAZ

    ik hoop dat in de film een paar keer zijn bekende kreet he he he roept en net zoals in de tekenfilmserie en paar keer in rijmvorm praat maar in ieder geval zijn inderdaad de stemmen wel vrolijk
    als er een vervolg komt hoop ik dat het vriendinnetje van yogi bear genaamd cindy bear die vrouwelijke beer erbij gaan plaatsen
    lijkt me wel zo slim

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.