Eerste trailer voor Hoodwinked 2

Zo te zien krijgt Roodkapje het niet gemakkelijk als lid van de geheime dienst. Bekijk de eerste trailer voor Hoodwinked Too! Hood vs Evil.

Zoals we enkele weken geleden hadden aangekondigd, vindt het langverwachte vervolg op Hoodwinked (2006) dit jaar eindelijk zijn weg naar de bioscoop. In de sequel gaat Red (Roodkapje) op een geheim trainingskamp bij de The Sister Hoods. Wanneer Hansel en Gretel (Hansje en Grietje, zie afbeelding rechts) op een dag vermist worden, start ze samen met de Wolf een onderzoek naar de mysterieuze verdwijning.

In de originele versie van Hoodwinked 2 hoor je de stemmen van Hayden Panettiere, Glenn Close, Patrick Warburton, David Ogden Stiers, Andy Dick, Benjy Gaither, Martin Short en Joan Cusack.

De Amerikaanse release van Hoodwinked 2 staat gepland voor 29 april 2011. Een Nederlandse of Belgische releasedatum is op dit moment nog niet bekend.

Eerste trailer voor Hoodwinked Too! Hood vs Evil

(Via Moviefone)

Lees ook:Heroes ster in Hoodwinked 2: Hood vs. Evil
Lees ook:Hoodwinked 2 voor onbepaalde tijd uitgesteld
Lees ook:Eerste karakterposters voor Hoodwinked 2
Lees ook:Nieuwe filmposters voor Hoodwinked 2
Lees ook:Nieuwe releasedatum voor Hoodwinked 2

5 reacties op “Eerste trailer voor Hoodwinked 2

  1. Jeroen

    Wox..niet gedacht dat ik deze trailer ooit zou zien.
    .
    De eerste had best wel zijn momenten als je dwars doorheen de visuals kon kijken.

      /   Beantwoorden  / 
  2. kenny

    qua animatie beter als deel 1 :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. BobT

    Zo, de visuals zijn wel met sprongen vooruit gegaan zeg. De character designs zijn nog steeds lelijk en de humor doet me nog steeds niets, maar het ziet er tenminste uit als iets wat je in de bioscoop kan vertonen. Ik heb de trailer van de eerste nog even zitten kijken en dat zag er echt niet uit.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Hans W.

    De ‘look & feel’ is een stuk gelikter dan in het eerste deel, en dat zou wel eens jammer kunnen zijn. De neiging bestaat dan om deze film te vergelijken met de Pixar/DreamWorks/Blue Sky producties waaraan we zo gewend zijn geraakt. De eerste “Hoodwinked” kon mij in ieder geval meer charmeren dan de trailer van deel 2 tot nu toe.

      /   Beantwoorden  / 
  5. max

    Ik hoop dat ze niet weer zegen dat het uitgesteld word :( , terwijl op die tijd zit ik in Amerika dus ik kan hem lekker zien :) , dit is niet discrimineert bedoelt hoor .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.