Trailer Khumba

Khumba

Bekijk de nieuwe trailer voor het Afrikaanse avontuur.

KhumbaKhumba is de nieuwste bioscoopfilm van Triggerfish, de Zuid-Afrikaanse animatiestudio die eerder Zambezia uitbracht. De nieuwe computerprent werd geregisseerd door Anthony Silverston, die het script samen schreef met Raffaella Delle Donne en Jonathan Roberts (The Lion King).

De animatiefilm draait om de jonge zebra Khumba die maar voor de helft vol staat met strepen. Zijn bijgelovige kudde is geobsedeerd door strepen en Khumba krijgt de schuld van de aanhoudende droogte. Hij verlaat zijn thuis en gaat op zoek naar een magische waterput waar volgens de legende de eerste zebra’s hun strepen kregen. Tijdens zijn avontuur ontmoet hij allerlei komische figuren, waaronder een gnoe en een maffe struisvogel.

Onderaan in dit bericht vind je de eerste, Engelse trailer voor de animatiefilm. De studio wist enkele bekende acteurs te strikken voor de stemmen van de personages: Steve Buscemi, Liam Neeson, Laurence Fishburne, Anika Noni Rose, AnnaSophia Robb, Jake T. Austin, Loretta Devine, Catherine Tate en Richard E. Grant.

Khumba ging in juni 2013 in première op het Franse animatiefestival in Annecy. Het Amerikaanse publiek krijgt ‘m later dit jaar te zien op het Toronto International Film Festival. De geanimeerde familieprent wordt pas op 9 april 2014 in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht. De derde film waar de studio op dit moment aan werkt, luistert naar de vooorlopige titel Sea Monster.

Trailer voor Khumba

Lees ook:Voorsmaakje Khumba
Lees ook:Zuid-Afrika gaat voor 3D met Zambezia en Khumba
Lees ook:Eerste trailer voor luchtavontuur Zambezia
Lees ook:Nieuw beeldmateriaal The Princess and the Frog
Lees ook:Stemmen The Princess and the Frog

2 reacties op “Trailer Khumba

  1. TAZ

    leuke trailer.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mohegan

    Klinkt wel erg veel als Happy Feet met Zebra’s :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.