Nieuwe beelden uit tweede Planes

Planes

Dusty maakt nieuwe vrienden en bestrijdt gevaarlijke bosbranden.

Planes 2In 2013 verscheen Planes, een spin-off van Pixars animatiefilm Cars. Het luchtige avontuur werd gemaakt door DisneyToon Studios, bekend van de vele Tinker Bell-films.

Nog voor het resultaat in de bioscoop draaide, werd achter de schermen reeds gewerkt aan een vervolg. Zo komt het dat Disney dit jaar al een vervolg uitbrengt. Planes: Fire & Rescue wordt geregisseerd door Bobs Gannaway (Secret of the Wings) en is een eerbetoon aan brandblussers en andere reddingswerkers.

In de film gaat Dusty Crophopper na het racen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij belandt in het natuurpark Piston Peak en start met de training om branden te bestrijden. Dusty wordt bijgestaan door de reddingshelikopter Blade Ranger en zijn dappere team: blusvliegtuig Lil’ Dipper, de sterke helikopter Windlifter, het ex-militaire transportvliegtuig Cabbie en een groep dappere terreinwagens die de Smokejumpers genoemd worden. Samen gaan de moedige piloten de strijd aan met het vuur dat het park bedreigt.

Onderaan in dit bericht vind je de eerste trailer. De sequel (ook in 3D) wordt in de Amerikaanse bioscopen verwacht op 18 juli 2014.

Trailer tweede Planes-film

Lees ook:Verse Planes-trailer
Lees ook:Teaser Planes 2
Lees ook:D23: Planes 2
Lees ook:Vervolg op Planes in de maak
Lees ook:Eerste teaser voor Disneys luchtavontuur Planes

2 reacties op “Nieuwe beelden uit tweede Planes

  1. TAZ

    het ziet er goed uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hansje

    “Cars 2″ en “Planes” waren de afgelopen jaren misschien wel de meest ‘formule-achtige’ animatiefilms. Vandaar dat ik niet heel erg uit kijk naar deze sequel van “Planes”.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.