Nieuwe Rio 2-trailer

Rio 2

Bekijk en beluister het nieuwe liedje van Rio 2-schurk Nigel.

RioRio 2 is de nieuwste bioscoopfilm van Blue Sky Studios (Ice Age, Epic, Horton Hears a Who!). Het vervolg op de geanimeerde papegaaienkomedie wordt – net zoals zijn voorganger uit 2011 – geregisseerd door Carlos Saldanha.

In het magische Brazilië leiden Blu en Jewel een perfect huiselijk leventje met hun drie kinderen: de muzikale meid Carla, de slimme Bia en de jonge Tiago. Het avontuur begint wanneer het gezin naar het Amazoneregenwoud reist, waar nog een heleboel soortgenoten in de wildernis blijken te leven. Zo ontdekt Jewel dat haar verloren gewaande vader Eduardo nog leeft en maakt Blu voor het eerst kennis met Roberto, het vlotte ex-vriendje van Jewel.

De nieuwste trailer plaatst Nigel in de schijnwerpers, de gemene kaketoe die op wraak zint. Acteur en Flight of the Conchords-zanger Jemaine Clement spreekt het personage in en voorziet de theatrale vogel ook van een zangstem. In Rio had Nigel al een grappig liedje (Pretty Bird), maar in Rio 2 doet de dramatische schurk er nog een flinke schep bovenop met zijn versie van I Will Survive. Nog een leuke verwijzing: zijn Phantom of the Opera-vermomming maakt hem onherkenbaar voor de anderen.

Het resultaat (in stereoscopisch 3D) wordt begin april 2014 in de Nederlandse en Belgische bioscoopzalen verwacht.

Trailer Rio 2

(Via Yahoo)

Lees ook:Leuke muziekvideo uit Rio: Nigel’s Song
Lees ook:Trailer 2 voor Rio 2
Lees ook:Trailer Rio 2
Lees ook:Conchords en Glee-personages in The Simpsons
Lees ook:Glee zorgt voor Good Vibrations in The Simpsons

Eén reactie op “Nieuwe Rio 2-trailer

  1. TAZ

    een hele leuke trailer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.