Fragment Son of Batman

Batman

Een eerste clip uit de nieuwe superheldentekenfilm.

BatmanWarner Brothers Animation en DC Comics werken aan de nieuwe animatiefilm Son of Batman. Het verhaal is gebaseerd op Batman and Son (2006), een vierdelige stripreeks van schrijver Grant Morrison en tekenaar Andy Kubert. Daarin ontdekt Bruce Wayne dat hij een zoon heeft met Talia al Ghul. Geen gewone tiener, want Damian werd getraind door de League of Assassins.

In de tekenfilm is te zien hoe Batman zich over zijn zoon moet ontfermen omdat huurmoordenaar Deathstroke het op de League heeft gemunt. Wanneer Ra’s al Ghul wordt vermoord, zint Damian op wraak. Hij steelt het kostuum van Robin en gaat – in tegenstelling tot zijn vader – wél over lijken om zijn doel te bereiken.

In een aflevering van DC All Access vertelt acteur Jason O’Mara iets meer over zijn zoektocht naar de juiste stem voor Batman, die uiteindelijk ergens ligt tussen het bekende keelgeluid van Christian Bale en Kevin Conroy. De video onthult ook een eerste fragment uit de tekenfilm, waarin Batman en zijn zoon voor het eerst alleen zijn. Het resultaat wordt in de VS op 6 mei 2014 verwacht.

Son of Batman (clip vanaf 02:10 tot 03.10)

(Via Bleeding Cool)

Lees ook:Eerste blik op nieuwe Batman-film
Lees ook:Nieuwe heldenfilms op komst
Lees ook:Coole eerste clip uit Batman: Year One
Lees ook:Trailer nieuwe Justice League-film
Lees ook:Eerste clip uit Justice League: Doom

Eén reactie op “Fragment Son of Batman

  1. TAZ

    mooie clip.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.