Kwalitatieve animatieprogramma’s op Google Adsense

Seth McFarlane, de maker van Family Guy en American Dad heeft een miljoenencontract getekend met Google en Media Rights Capital. McFarlane zal Google Adsense (advertentieprogramma) voorzien van exclusieve animatie inhoud.

Via een videospeler binnen het Adsense kader kan je als internetsurfer kwalitatieve, originele animatieseries bekijken. De speler zal op verschillende affiliate sites getoond kunnen worden. De programmering wordt gebundeld met banners en in-stream video reclames zowel voor, na als doorheen het programma. Tot nu toe heeft McFarlane een deal voor 50 digitale korte afleveringen met nieuwe personages.

Lees ook:Schattige animatie legt Google Streetview uit
Lees ook:Google’s leuke animatie voor Valentijn
Lees ook:Family Guy krijgt spin-off
Lees ook:Google eert Freddie Mercury met animatie
Lees ook:Animator Woodward laat Google-logo dansen

Eén reactie op “Kwalitatieve animatieprogramma’s op Google Adsense

  1. esteban

    Zelf ben ik niet echt een fan van Seth McFarlane z’n creaties. Want hoewel ik ‘Family Guy’ en ‘American Dad’ best wel grappig kan vinden, blijf ik mij ervan bewust dat deze show op alle vlakken véél te schatplichtig zijn aan ‘The Simpsons’.

    Met dat verschil dat ‘Guy’ en ‘Dad’ op hun best qua niveau gelijk lopen met de latere (seizoen 14 en verder) Simpson-afleveringen en dus nooit de status klassieker kunnen hebben, imo.

    ‘k Vind het ook wel straf dat het ‘The Simpsons’ wel eens verweten word dat de plots tegenwoordig absurder zijn, minder samenhang kennen en de karakters niet zo sterk meer naar voren komen. Toch wel vreemd dat dat door McFarlane-fans aangehaald werd, terwijl diens reeksen nooit een deftig plot hebben, gewoon groffer en ietwat absurder zijn in die mate dat de personages niet eens een sprekend karakter hebben. De characters treden voortdurend uit zichzelf. Op die manier is het natuurlijk makkelijker te blijven verrassen. ‘The Simpson’ kennen we gewoon door en door, dat is in feite een compliment, wanneer de makers dat kunnen bereiken.

    Blijft er nog het feit dat ‘The Simpsons’ minstens 10 jaar lang niets minder dan gewéldige seizoenen heb gehad en de bovengenoemde families nu reeds uitgeblust zijn.

    De énige animatieshow die ‘The Simpsons’ heeft kunnen evenaren zonder er een doorslagje van te zijn was die andere creatie, ‘Futurama’. Ongezien slim, hilarisch en alles behalve voor een massa-publiek. (ik kan niet wachten op de films)

    Bij deze mijn excuses voor mijn betoog ten voordele van ‘The Simpsons’. ;) Het moest er eens uit, I guess. (shame)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.