Minuscule insecten op televisie

Elk weekend wordt op Nederland 3 in Villa Achterwerk de prachtige Franse serie Minuscule uitgezonden. De reeks bestaat uit korte afleveringen van elk 5 minuten, waarin een in 3D geanimeerd insect een grappig, kort avontuur beleeft. De insecten zijn geplaatst in een real-life omgeving.

Je kan Minuscule dit weekend bekijken op zaterdag 19 januari om 13.56 uur en zondag 20 januari om 11.52 uur op Nederland 3.

Onderstaand vind je de aflevering A Snail's Dream.

 

A Snail's Dream  

 

post-73-1169420625

Lees ook:Animatiefilms op tv (23 – 29 mei)
Lees ook:Leuke beelden uit Minuscule-film
Lees ook:Clips Turbo
Lees ook:Selkirk, de stop motion Robinson
Lees ook:Update Animatie televisiegids Kerst & Nieuwjaar 2008

15 reacties op “Minuscule insecten op televisie

  1. Aljen

    Precies die aflevering heb ik een hele poos terug gezien. Vond t erg leuk! Wel weer zo’n ding wat je op tv snel mist, DVD’s zijn dan een goeie uitkomst.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Luc

    erg leuk gedaan zit een goeie sfeer in, leuk einde ook.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Emmerrrrrr

    Aljen, weet je dan of er een dvd van is?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Aljen

    Een snelle zoektocht leert dat ze via http://www.minuscule-dvd.com/ te koop zijn bij een franse webshop. Het is me gelukt, met mijn gebrekkige kennis van het Frans, een account aan te maken waarbij ik kon kiezen voor verzenden naar NL. Verzendkosten staan volgens mij vast op 6 euro. Ik had eerst 1 DVD in mijn mandje, toen gechecked met deel 2 erbij en de verzendkosten bleven 6 euro. Heb uiteindelijk niet besteld omdat ik toch het liefst alle delen in 1x wil bestellen waardoor het totaalbedrag toch weer vrij fors is. Maar ik zie het mezelf binnenkort toch nog wel doen…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wendy

    Er is ook een dvd te bestellen via Proxis.nl of Proxis.be aan 17,59€ exclusief verzendkosten. Als ik verder zoek op die barcode gaat het in dit geval vermoedelijk om Volume 4.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Jan

    Ik heb de dvd getracht te bestellen bij minuscule-dvd.com maar ik kwam met de betaling in de knoei en ze verzenden niet naar NL. Af en toe staan ze op eBay… maar ik zoek alle delen dussss……. er is ook een 4DVD box in omloop

      /   Beantwoorden  / 
  7. Jan

    Les titres marqués par le pictogramme ne peuvent être livrés dans le pays indiqué pour des questions de droit.

    Merci de modifier votre commande. Vous pouvez retirer les produits concernés en utilisant le lien présent à côté du pictogramme.

    Wie kan er Frans?? Bovenstaand krijg ik te lezen als ik op ‘verzenden’ klik. Het is blijkbaar niet mogelijk te bestellen. :-(

      /   Beantwoorden  / 
  8. Wendy

    Hoi Jan, wat ik er uit kan verstaan is dat deze dvd (met zo een pictogram aangeduid) niet geleverd kan worden in de aangeduide landen wegens rechten.

    Bedankt om uw bestelling te veranderen. U kan de betreffende producten verwijderen door op de link te klikken naast het pictogram.

    Ik heb deze dvd’s (denk ik) wel zien liggen in een gelegenheidswinkeltje bij het Anima festival in Brussel. Ik ga er morgen normaalgezien naar toe en kan eens kijken aan welke prijs ze daar verkocht worden en of ze versturen naar NL als je wil.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Esther

    Hoi,
    Is de film ook ergens te koop??

      /   Beantwoorden  / 
  10. Arjen Pos

    Bol.com verkoopt de delen 1 en 4, deel twee en drie zijn niet te krijgen in Nederland via de site van Futurikon. Inmiddels heb deel 1 en 4, op naar deel 2 en 3. Anders wachten op een dagje Frankrijk. Ga nu even kijken of La Belgique ze verscheept naar Nederland.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Alain

    Je kan alle delen kopen bij Proxis voor 19,29 euro per stuk, of voor 52,89 voor alle 4 de delen samen. Proxis verstuurt naar zowel Nederland als Belgie.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Arjen Pos

    Dank je Alain, heb ze net bij proxis besteld. De twee mannen van mij vinden de filmpjes, en ik ook, fantastisch.

    Groet, Arjen

      /   Beantwoorden  / 
  13. Phillemon

    Heb de box met alle 4 de DVD’s voor 36 EUR gekocht bij Mediamarkt in Brussel afgelopen Kerstperiode (2008).

      /   Beantwoorden  / 
  14. Titia

    He! Minuscule is weer (tijdelijk?) op tv! Zondagochtend bij Villa Achterwerk helemaal aan het einde van het programma, zo rond 11h. Groetjes :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.