Tv tips

BBC2 toont deze week maar liefst drie klassieke Disney films met een mix van live-action en animatie: Pete’s Dragon, The Three Caballeros en The Reluctant Dragon.

Pete’s Dragon: Woe 30/07 12u20 BBC2
Synopsis: Omdat een negenjarige wees voortdurend ruzie heeft met het echtpaar dat hem geadopteerd heeft, besluit hij te ontsnappen. Samen met zijn enige vriend, de draak Elliot, vlucht hij naar de vriendelijke vuurtorenbeheerder Nora. Ondertussen probeert een corrupte arts Elliot te vangen om hem te kunnen gebruiken voor medische experimenten. (Bron)

Clip Pete’s Dragon


The Three Caballeros
: Do 31/07 11u30 BBC2

Synopsis: Donald Duck is jarig en krijgt voor zijn verjaardag een vreemd pakje uit het verre Mexico. Blijkbaar was Joe Carioca zijn verjaardag niet vergeten, want hij nodigt Donald uit voor een bezoekje. Eerst moet Donald echter nog heel wat leren over de Mexicaanse cultuur en gebruiken. Deze film is een vervolg op Saludos Amigos. (Bron)

 

Clip The Three Caballeros
 

The Reluctant Dragon: Vrij 1/08 11u30 BBC2
Synopsis: Robert Benchley wordt door zijn vrouw gedwongen om naar de Disney Studio's te gaan om het idee te verkopen om The Reluctant Dragon te verfilmen. Voor hij Walt zelf ontmoet krijgt hij een rondleiding door de studio en ziet hij hoe ze bezig zijn aan Dumbo, Old MacDonald Duck, Casey jr, the circus train, Bambi, Baby weems, how to ride a horse en helaas voor hem, The Reluctant Dragon. (Bron)

Clip The Reluctant Dragon

Lees ook:The Reluctant Dragon in Filmhuis Bussum
Lees ook:Disney plant nieuwe Pete’s Dragon
Lees ook:Korte animatiefilm: Crazy over Daisy
Lees ook:Flipperboobootosis
Lees ook:Potatoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.