Ben jij klaar voor Disney’s Prep & Landing?

Maak kennis met de harde Kringle Academy voor de elfen uit Prep and Landing

Een bezoek aan de Kringle Academy voor elfen kondigt Disney’s nieuwste kortfilm aan.

De vele gadgets voor een elf uit Prep and LandingDisney’s nieuwste 3D-kortfilm Prep & Landing wordt aangekondigd met een 2D-spotje. De camera werpt een blik op het harde trainingsschema op de Kringle Academy.

De plaatsen voor ‘Prep and Landing’, het eliteteam dat de huizen voorbereidt voor de komst van de Kerstman, zijn erg beperkt. Enkel de beste van de besten geraken door de loodzware selecties.

De elfen uit Prep and Landing leren verschillende talenIn een reclamespotje voor de nieuwe kortfilm van Walt Disney Animation krijg je een overzicht van de moeilijke beproevingen die de uitverkozen elfen te wachten staan.

Zo zie je bijvoorbeeld een oude veteraan die aan de jonge elfen leert hoe ze iemand in verschillende talen een prettige Kerstmis moeten wensen.

De harde training voor de elfen van de Kringle AcademyIn afwachting van de kortfilm is het onderstaande fragment alvast een leuke aanvulling bij de trailer en de clip met een blik achter de schermen.

Het fragmentje staat ook op YouTube, maar omdat Europese internetgebruikers het fragment niet kunnen bekijken, vind je het ook gewoon onderaan. Beschouw het maar een voortijdig kerstgeschenk. De kerstmisspecial verschijnt op 1 december 2009 op de Amerikaanse zender ABC en hopelijk later ook bij ons.

Een kijkje in de Kringle Academy

Lees ook:Nieuwe afbeeldingen uit Prep & Landing
Lees ook:Nieuwe beelden uit Disney’s kortfilm Prep & Landing
Lees ook:Bekijk Disney’s nieuwste kortfilm Prep & Landing
Lees ook:Eerste trailer Disney’s Prep and Landing
Lees ook:Eerste trailer voor Naughty vs Nice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.