Eerste afbeelding uit nieuwe Futurama-aflevering

Bekijk de eerste afbeelding uit Futurama

Na zeven jaar (de films niet meegerekend) komen de bekende personages uit Futurama eindelijk weer op de buis. Niet voor de zoveelste herhaling, maar voor een reeks van nieuwe afleveringen. De eerste afbeelding maakt alvast nieuwsgierig…

FuturamaIn maart verscheen de eerste teaser voor de serie, maar onderaan vind je de allereerste afbeelding uit Rebirth, de eerste aflevering van Futurama. Net zoals The Simpsons is de tekenfilmserie een hilarisch verzinsel van David X. Cohen en Matt Groening. De serie leverde in het verleden al enkele Emmy Awards op (het televisiebroertje van de Oscar).

Het verhaal gaat over de belevenissen van Fry, een eenvoudige pizzabezorger die per ongeluk werd ingevroren en duizend jaar later ontwaakt in de toekomst. Samen met de eenogige Leela en de chagrijnige robot Bender werkt Fry bij Planet Express. Dat is een bedrijfje van professor Farnsworth, een stokoude en maffe uitvinder die bovendien een verre achterneef van Fry is. Bij de besteldienst werken ook nog Hermes, de rasta uit Jamaica, de Chinese Amy met een boontje voor de verlegen alien Kif en de bizarre dokter Zoidberg.

In Amerika verschijnen de afleveringen vanaf 24 juni 2010 op Comedy Central. Dan worden de eerste twee afleveringen van de nieuwe serie voor het eerst uitgezonden.

De meest prangende vraag: Waar zijn Fry en de professor? Zijn ze allebei veranderd in vleesetende seriemoordenaars die de hoofden van hun slachtoffers als trofee bewaren?

Eerste afbeelding uit het nieuwe seizoen van Futurama

Eerste afbeelding uit Futurama (2010)

(Via Collider)

Lees ook:Twee nieuwe seizoenen voor Futurama
Lees ook:Eerste teaser voor nieuwe reeks Futurama
Lees ook:Meer plaatjes uit het nieuwe Futurama-seizoen
Lees ook:Groen licht voor nieuwe afleveringen Futurama
Lees ook:Futurama parodieert Japanse tekenfilms

3 reacties op “Eerste afbeelding uit nieuwe Futurama-aflevering

  1. DragonMaster

    Hahaha, die skeletten van Zoidberg en Kif zijn geniaal. :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeroen

    Er zweeft ook een filmpje rond op youtube met de eerste 3 minuten van de nieuwe aflevering als een ruw animatic, het stukje eindigt op deze afbeelding.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.