Eerste teaser voor tekenfilmserie Bob’s Burgers

Bekijk enkele nieuwe fragmenten uit Bob’s Burgers, de nieuwe tekenfilmserie over Bob, fijngemalen koeien en zijn excentrieke familieleden.

Zoals je eerder al kon lezen, krijgt The Simpsons een broertje. Op 20 Century Fox start volgende maand de nieuwe tekenfilmserie Bob’s Burgers. Het Amerikaanse netwerk is de thuis van populaire cartoons zoals Family Guy, King of the Hill, American Dad en The Cleveland Show.

Net als de bovenstaande series draait ook Bob’s Burgers om een disfunctionele familie. Bob en zijn gezin runnen een hamburgertent. Niet meteen een eersteklaszaak, maar hamburgers zijn Bobs lust en leven. Voor de rest van de familie zit er niets anders op dan mee te gaan in zijn passie voor fijngemalen koeien en dat zorgt uiteraard – volgens de makers – voor de nodige frustratie en hilariteit.

De serie werd bedacht door Loren Bouchard (Home Movies, Lucy: Daughter of the Devil). In Amerika verschijnt Bob’s Burgers vanaf 9 januari 2011 op de buis.

Eerste teaser voor Bob’s Burgers

(Via Lineboil)

Lees ook:Bob’s Burgers krijgt een tweede seizoen
Lees ook:Bob sluit zich aan bij The Simpsons en Family Guy
Lees ook:Captain Planet krijgt een levensechte film
Lees ook:Ozzy Osbourne krijgt een animatieserie
Lees ook:DWA huurt Bob’s Burgers-schrijvers in

3 reacties op “Eerste teaser voor tekenfilmserie Bob’s Burgers

  1. Calypso

    Misschien ben ik de enige, maar als deze teaser bedoeld is om uit te gaan kijken naar deze serie is-ie wat mij betreft niet gelukt. Heb eigenlijk bij geen enkele grap een glimlach, maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tünde

      Ik heb ‘tzelfde hoor, niet echt originele grappen, allemaal vrij voorspelbaar. Misschien dat ik ‘m ooit eens ga kijken als er echt totaal niets anders op tv is, maar verder niet…

        /   Beantwoorden  / 
  2. aam

    Tja, ik kan ook niet zeggen dat deze trailer me warm maakt voor de serie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.