Maak kennis met de Canimals van Aardman

Een nieuwe animatieserie met blikjesdieren. Of dierenblikjes. Hoe dan ook, je kan alvast enkele leuke fragmenten online bekijken.

Canimals is een nieuwe animatieserie voor kinderen, waarbij de dierlijke hoofdpersonages uit blikjes bestaan (vandaar de naam can-imals). De dieren (computeranimatie) ontdekken steeds nieuwe dingen in de echte wereld (live action).

De serie is een coproductie van Aardman Animations, Voozclub (Korea) en Screen 21 (Spanje). Het plan is om een vijftigtal korte filmpjes van zeven minuten te maken, zonder dialoog. Onderaan vind je alvast enkele leuke fragmenten met de schattige beestjes.

Krijgen de guitige stop-motionschaapjes uit Shaun the Sheep en Timmy Time straks concurrentie? Of vind je de Canimals niet zo geweldig?

Canimals: Introduction

Canimals Having Fun with Balloons

(Via Twitch)

Lees ook:De fantastische superhelden van Aardman
Lees ook:Schattige trailer Cartoon Forum
Lees ook:Korte animatiefilm: Migropolis
Lees ook:Nieuwe Sonic-trailer
Lees ook:Schattige animatie legt Google Streetview uit

4 reacties op “Maak kennis met de Canimals van Aardman

  1. Emma

    Schattig. Dat geluid wat ze maken als ze lopen, aww.

      /   Beantwoorden  / 
  2. luc

    Japanners, masters of schattige karaktertjes te verzinnen.
    Hoe simpel kan het zijn 2 cilindertjes op elkaar en klaar maar toch werkt het perfect. Ik heb alleen wel het gevoel, bij dit verzinsel, dat het een beetje teveel gaat om deze canimals als merchandise te gaan verkopen en de filmpjes als reclame worden gebruikt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Panoramix

    Inderdaad heel schattig, maar zonder meteen als een zeiksnor over te willen komen denk ik dat 50 van dit soort filmpjes wat veel is en redelijk snel gaat vervelen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Calypso

      Dat werd van Teletubbies ook gezegd. Volgens mij is simpelheid, cuteness en herkenbaarheid voor kinderen van het grootste belang, dus het zou zomaar een succes kunnen worden – ook met 50 filmpjes.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.