Tom Hanks in online animatieserie

De acteur werkt mee aan de geanimeerde serie Electric City.

Tom Hanks zorgt altijd een beetje voor elektriciteit op het scherm, maar straks nog meer dan anders. De acteur is immers binnenkort te horen in de sciencefictionreeks Electric City.

De serie speelt zich af in de post-apocalyptische stad uit de titel. Overdag lijkt alles er geweldig, maar ’s avonds wordt de stroom uitgeschakeld om te besparen. Zodra de duisternis valt, gebeuren er gevaarlijke dingen…

Electric City is een samenwerking tussen Playtone (Hanks’ bedrijfje) en Reliance Entertainment. De nieuwe serie zal uit een twintigtal korte filmpjes van circa vier minuten bestaan en verschijnt exclusief op de site van Yahoo (lente 2012).

Als Electric City een succes blijkt, wordt er een hele franchise omheen gebouwd. Zo kan er ook een game, een tv-serie of een avondvullende bioscoopfilm van negentig minuten gemaakt worden. Beeldmateriaal is op dit moment niet beschikbaar. Korte fragmenten uit de nieuwe serie worden deze week vertoond aan een select publiek van de Consumer Electronics Show, een erg grote beurs in Las Vegas.

(Via FP, afbeelding via Djibnet)

Lees ook:Electric City heeft een trailer
Lees ook:Twee Toy Story-specials op komst
Lees ook:Pixar werkt aan Toy Story 4? [update]
Lees ook:Astro Boy voor en na de concept art
Lees ook:Jon Cryer wordt Dusty in Planes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.