Nieuwe plaatjes van de nieuwe Turtles

Verse afbeeldingen uit de nieuwe Turtles-animatieserie.

Het is al een tijdje bekend dat Nickelodeon met een nieuwe animatieserie over de Teenage Mutant Ninja Turtles komt. Het concept blijft hetzelfde (vier gemuteerde schildpadden als coole superhelden), maar visueel wordt het heel anders dan de oude tekenfilmserie. De nieuwe serie wordt met de computer geanimeerd en ziet er een stuk moderner uit.

Op de New Yorkse Toy Fair 2012 werden deze week nieuwe speelgoedfiguurtjes van de superschildpadden voorgesteld. Daarnaast werden er ook enkele ongeziene afbeeldingen uit de computeranimatieserie gepresenteerd. ToyArk nam foto’s en zo kan de hele wereld nu kennismaken met een eerste blik op Shredder en de andere vijanden van de Turtles.

Er is nog meer nieuws voor de Turtles-fans. Variety meldt dat regisseur Jonathan Liebesman onderhandelt met Paramount om een nieuwe liveactionfilm van de Turtles in te blikken. Het script is van Josh Appelbaum en Andre Nemec.

Afbeeldingen uit Teenage Mutant Ninja Turtles (klik voor hogere resolutie)

Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket

(Via Bleeding Cool)

Lees ook:Nieuwe karakters Teenage Mutant Ninja Turtles
Lees ook:Muzikale intro en nieuwe Turtles-clips
Lees ook:Turtles krijgen tweede seizoen
Lees ook:Karakters uit Teenage Mutant Ninja Turtles
Lees ook:De nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles

4 reacties op “Nieuwe plaatjes van de nieuwe Turtles

  1. TAZ

    ik had al eerder gelezen op andere berichten dat inderdaad weer plannen zijn voor een nieuwe live action film en dat zou dan dus de 4de gaan worden en verder hoop ik dan dat de nieuwe tekenfilmserie samen met monsuno en the legend of korra deze zomer op nickelodeon gaan verschijnen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rogier

    oké dit bevalt me beter dan de eerder promo’s alleen vind ik Badguys er wel erg Overdreven Duivels uitzien, van wat ik me kan Herinneren had Shredder een Schram op z’n hoofd had Door Splinter, 0_o nu lijkt het net als of er zuur in z’n half gezicht is gevallen.
    Monsuno ik weet het niet ik ben wel een beetje klaar met al die goedkope Mock off’s van pokémon en Digimon, Deulmasters komt ook al weer met nieuwe Cartoon

      /   Beantwoorden  / 
  3. Laura32

    shredders design valt nogal tegen en dan heb ik het nog niet eens over de missende tand van donatello….

    maar goed, heb nog geen bewegende stukken gezien dus eerst maar eens afwachten hoe dat er uit ziet….

      /   Beantwoorden  / 
  4. TAZ

    krang zit in ieder geval ook in de nieuwe tekenfilmserie maar of we ook een comeback van bebop, rocksteady, de technodrome en de foot clan gaan krijgen zet ik nog vraagtekens bij en wat mij betreft mogen ze die ook wel in de nieuwe live action laten zien samen met krang en shredder als de bad guys.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.