Futurama bezoekt Simpsons

Simpsons

Personages uit beide series spelen mee in een nieuwe, speciale aflevering.

SimpsonsAmper twee dagen na het nieuws over de cross-over van The Simpsons en Family Guy, de bijzondere aflevering waarin de families Simpson en Griffin elkaar ontmoeten, bereikt ons nu ook het bericht dat er een cross-over komt van The Simpsons en Futurama. Dat nieuws werd zaterdag bekendgemaakt tijdens Comic-Con in San Diego.

De drie populaire series worden allemaal uitgezonden tijdens het Animation Domination-programma van de Amerikaanse televisiezender Fox. Toch voelt de aangekondigde, eenmalige samensmelting van The Simpsons met Futurama iets natuurlijker aan dan die met Family Guy. Beide reeksen werden immers bedacht door Matt Groening, terwijl Family Guy een creatie is van Seth MacFarlane.

Over het verhaal werden voorlopig geen details onthuld, maar in de speciale episode zullen Fry en de andere teamleden van Planet Express in Springfield (be)landen. Een van de plotelementen zou draaien om Bender die Bart wil vermoorden wanneer de ondeugendste Simpson iets doet dat vreselijke gevolgen heeft voor de toekomst. De stemopnames starten volgende maand.

Het is nog niet helemaal zeker wanneer het resultaat wordt uitgezonden. Volgens Groening verschijnt de cross-over op de Amerikaanse televisie als laatste aflevering van het 25e seizoen (mei 2014) of als eerste van het 26e seizoen (september 2014).

Afbeeldingen in dit bericht komen uit The Simpsons Futurama Crossover Crisis, een stripreeks waarin personages uit de twee tekenfilmseries elkaar al eerder ontmoetten.

(Via CinemaBlend en Skwigly)

Lees ook:Griffins bezoeken Simpsons
Lees ook:Nieuwe clip uit Futurama-aflevering Rebirth
Lees ook:Hertzfeldts Simpsons
Lees ook:Futurama parodieert Japanse tekenfilms
Lees ook:The Cleveland Show krijgt meteen al tweede seizoen

Eén reactie op “Futurama bezoekt Simpsons

  1. TAZ

    leuk nieuws dus

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.