Nieuwe beelden uit Dance Pantsed

Powerpuff

Twee fragmenten uit de nieuwe Powerpuff Girls-special.

PowerpuffCartoon Network pakt deze maand uit met een bijzondere aflevering van The Powerpuff Girls, een populaire animatieserie van Craig McCracken die voor het eerst verscheen in 1998. De special heet Dance Pantsed en is geregisseerd door Dave Smith (schrijver en storyboard artist van de originele serie).

In tegenstelling tot de originele tekenfilmserie is de nieuwe aflevering met computeranimatie gemaakt, waarbij voor een enigszins getekende look werd gekozen. De special is een coproductie van Cartoon Network en Passion Pictures Paris. De animatie werd gemaakt bij de Franse studio’s Je Suis Bien Content en Planktoon. De muziekvideo werd gemaakt door de Japanse studio Polygon Pictures.

In het verhaal moeten de Powerpuff Girls uitzoeken waarom Mojo Jojo een wiskundige, een operazanger en een das heeft ontvoerd. (Om Chemical X te stelen en Townsville te veroveren, natuurlijk!) Wanneer de meisjes zijn plannen dwarsbomen, maakt de gemene aap het duistere videospelletje ‘Dance Pants R-EVIL-ution’. Op die manier wil hij de controle over hun geest en lichaam overnemen.

In december verscheen het eerste promotiespotje, maar ondertussen zijn twee nieuwe fragmenten uit de special opgedoken: een met broccoli en een met beelden uit de video voor het liedje I Wish I Was A Powerpuff Girl, ingezongen door Beatles-legende Ringo Starr (die zijn stem leent aan personage Fibonacci Sequins). De Amerikaanse première van The Powerpuff Girls: Dance Pantsed staat gepland voor 20 januari 2014 op Cartoon Network. In februari volgt de special in de rest van de wereld.

Sneak Peek Dance Pantsed

Ringo Starr zingt in Dance Pantsed

(Via Catsuka en Bleeding Cool)

Lees ook:Spotje nieuwe Powerpuff Girls
Lees ook:Verse Powerpuff Girls
Lees ook:Powerpuff Girls komen opnieuw samen
Lees ook:Clips uit Wander’s Picnic
Lees ook:Eerste video’s Wander Over Yonder

3 reacties op “Nieuwe beelden uit Dance Pantsed

  1. Ronald

    Typische goedkope franse animatie van het nivo Totally Spies en aanverwante rotzooi.

    Jammer. Er was niks mis met het oorspronkelijke design,

      /   Beantwoorden  / 
  2. DragonMaster

    Het is even wennen aan de nieuwe stijl (en de oude was mooier) maar “goedkope rotzooi” is dit niet. Ik wil de volledige episode wel kijken.

      /   Beantwoorden  / 
  3. TAZ

    ook dit ziet er goed uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.