Animatieblog-lezers krijgen voordeel!

Misschien ken je dat wel: je loopt een paar films achter. Je wilt ze wel zien, maar in de bioscoop heb je ze gemist, en in de videotheek kies je om de een of andere reden toch altijd weer iets anders. Zo had ik zelf KeenoBrother Bear volkomen gemist. Tot ik stuitte op een ideale service: Keeno. Dat is een videotheek die via internet en de post werkt. Het werkt heel simpel: op de Keeno-website stel je een lijst samen van films die je wilt zien. Keeno zorgt dat je constant twee of drie films van die lijst in je bezit hebt. Die sturen ze per post op. En je stuurt ze zelf portvrij weer terug zodra je ze bekeken hebt. Ideaal!

Twee weken dvd’s huren voor 1 euro!
Ik heb mijn achterstand meteen ingehaald. En ik kan jullie een leuke aanbieding voorschotelen! Lezers van deze blog kunnen Keeno twee weken lang uitproberen voor maar 1 euro! Twee weken lang kun je onbeperkt dvd’s huren. Voor een euro! Daar draaien ze bij Keeno flink verlies op. Wil je weten hoe je van dit aanbod gebruik kunt maken?
Uitproberen!
Voor één euro twee weken lang elke dag een dvd kijken. Of twee, als je daar tenminste niet helemaal gaar van wordt! Wat moet je doen om dat voordeeltje te krijgen? Simpel: klik hierboven op de Keeno-logo, en je komt meteen op een pagina waar je je kunt inschrijven.

Eigen ervaring
Ik mocht de service van Keeno ook even uitproberen, en ik was verkocht. Wat een gemak! En wat een luxe om gewoon altijd twee of drie films in huis te hebben (niet alleen animatie natuurlijk, maar elk genre dat je maar zou willen, van drama tot sf en van comedy tot erotiek) die je nog graag wilt zien! Je hoeft niet door weer en wind naar de videotheek, je mag de dvd’s zo lang in je bezit houden als je wilt, en het is nog een stuk voordeliger ook.

Reclame?
Of ik soms door Keeno betaald krijg om reclame voor ze te maken? Niet eens! Maar ik heb Keeno wel zo gek gekregen dat ze binnenkort een paar gratis maandabonnementen weggeven op deze blog! En ook leuk: ze zullen elke tweeweken een verhuur-top 3 van animatiefilms op deze blog zetten. Lijstjes zijn altijd leuk! Maar geniet allereerst maar eens van het 1-euro-aanbod… ik weet niet hoe lang ik het mag blijven aanbieden, dus wacht niet te lang!

Lees ook:Win een Keeno-maandabonnement!
Lees ook:Er is er één jarig, hoera-hoera…
Lees ook:Animatieblog open voor het publiek!
Lees ook:Maak je eigen Cars en win!
Lees ook:Word voor 1 euro ‘mede-eigenaar’ van de film Luctor

3 reacties op “Animatieblog-lezers krijgen voordeel!

  1. Frank

    !k wist helemaal niet wat Keeno was. Klinkt leuk ik ga het proberen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tommy

    In België heb je een gelijkaardig bedrijf, DVD-post. In begin lijkt (en is het) leuk. Maar wanneer je recente films neemt, moet je vaak weken wachten tot je film vrij is. Wanneer je dan weer een populaire film neemt, staat ie vol krassen (en blijft steeds hangen). Bij zulke bedrijven lossen ze krassen op door middel van een lak, die alle krassen ‘herstelt’, wat wil zeggen dat je schijfje weer blinkt, maar je gegevens ontbreken, en je film zal onderbreken.

    Als het echt zo is dat je maar €1 proef betaalt, zonder verdere gevolgen, doen! Maar bij aanschaf van een abbonement, think twice!

      /   Beantwoorden  / 
  3. A. de Jong

    Ik heb Keeno al een paar maanden. In het begin leende ik wat meer dan nu maar nog steeds is het erg leuk. Van krassen heb ik geen last gehad maar dat ligt ook aan de kwaliteit van je dvd-speler. Als een discje bij Keeno niet goed is, stuur je hem terug en krijg je een nieuwe. De films die ik wil krijg ik altijd meteen. Keeno heeft een handig systeem met punten om mensen te stimuleren nieuwe films niet te lang thuis te houden. Dat werkt goed!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.