Win een Keeno-maandabonnement!

Ik schreef gisteren al over de leuke Keeno-aanbieding waarvan lezers van deze blog kunnen profiteren: twee weken onbeperkt dvd’s huren voor maar 1 euro! (Zie de linkerkolom van deze pagina.) Maar het wordt nog beter! De komende weken mag ik ook een aantal gratis abonnementen weggeven. De eerste vandaag!
Schrijf een recensie
De opdracht is simpel: post hieronder een recensie van een animatiefilm
die je heel goed vond, of juist heel slecht. De meest originele
recensie krijgt een NoLimits Comfort maandabonnement van Keeno, ter
waarde van 19,95 euro. Daarmee kun je een maand lang dvd’s naar jezelf
laten opsturen!


Post je recensie

Zet je recensie hieronder, door op ‘Reageer’ te klikken. Je kunt
meedoen tot en met vrijdag 24 maart. Op zaterdag 25 maart zal ik dan
de winnaar bekend maken, ook hieronder. Ik raad iedereen af om
persoonlijke gegevens (vooral emailadressen) te posten. Dat is vragen
om spam en andere ellende. Het enige wat je moet vermelden bij je
recensie, is je postcode. Ik maak op 25 maart de winnaar bekend, en
geef dan een email-adres waar de winnaar naartoe kan mailen om zijn
prijs te krijgen. De postcode dient ter controle (om te zorgen dat niet
de verkeerde persoon er met de prijs vandoor gaat) en moet dus
overeenkomen met het adres waar de dvd’s naartoe gestuurd moeten worden
als je gewonnen hebt.


Succes!

Lees ook:Discussieer mee over Ice Age en win!
Lees ook:Ter voorbereiding op Ice Age 2…
Lees ook:Animatieblog-lezers krijgen voordeel!
Lees ook:Een haan op een surfplank
Lees ook:Zoek Rex the Runt in Flushed Away!

6 reacties op “Win een Keeno-maandabonnement!

  1. Marion Sanders

    Finding Nemo (NL)
    Het verhaal gaat over het avontuur dat weduwnaar Marlin beleeft als hij op zoek gaat naar zijn zoon Nemo, die uit de zee is gevist en terecht is gekomen in het aquarium van een tandarts in Sydney. Tijdens deze tocht die veel gevaren en risico’s met zich meebrengt ontmoet hij Dory. Zij heeft geen kort geheugen en vergeet dus veel dingen. Toch blijkt zij van grote waarde te zijn en op den duur krijgt Marlin dan ook veel respect voor haar. Tevens ontmoet hij onderweg verschillende typen vissen en haaien. Bijvoorbeeld Bruce, de haai die vegetariër is, maar toch wel een zwak heeft voor vissen samen met zijn twee kornuiten die hem daarvoor behouden. Zijn motto is dan ook “vissen zijn vrienden, geen voer”. En even later wordt de schildpadgroep van Crush de wegwijzer waar Marlin op zit te wachten. Terwijl Marlin op weg is naar Sydney beleeft Nemo zijn eigen avontuur en hij zet alles op alles om te ontsnappen.

    Dit is de ultieme animatiefilm, die niet alleen geschikt is voor kinderen, maar die zeker ook veel volwassenen naar de bioscoop zullen laten gaan. Een avontuur dat zijn weerga niet kent. De tekeningen zijn op sommige momenten zo levensecht dat je je afvraagt of het niet gewoon in zee is gefilmd. Daarbij ook de komische kanten van het verhaal. De overeenkomsten tussen vis en mens, met name de menselijke trekjes die deze vissen in dit verhaal hebben. Daarbij een hilarische rol van Dory. De Nederlandse versie is ingesproken door Annick Boer, wiens stem heel erg veel aan Brigitte Kaandorp doet denken. Zij zorgt er echt voor dat Dory een sprekende persoonlijkheid wordt, net zoals de andere personages is dit verhaal. Voor de Engelse versie geldt dat Ellen DeGeneres en Albert Brooks de stemmen van respectievelijk Dory en Marlin hebben ingesproken.

    Het avontuur is een ontdekking van de zee met daar doorheen de spanning van achtervolgingen en het zoeken naar de juiste plek.
    Deze film is absoluut een beleving voor jong en oud. Al zal het de allerkleinste niet helemaal tot het eind kunnen boeien vanwege de lengte van de film, maar op dvd of video zal dit geen onoverkomelijk probleem zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. chantal

    bambi, wat else kan i say? de allereerste afspraak met een jeugdvriendje naar bambi toe, tranen met tuiten heb ik gehuild. om het allemaal nog erger te maken deed ik een zonnenbril op, zodat hij mijn tranen niet zo zien. met de liefde werd het niks maar mijn hart was door bambi gestolen. wat een prachtige ontroerdende een mooie film. nog steeds oprecht een favoriet

      /   Beantwoorden  / 
  3. Colette Heerlijn

    Ice Age

    Tot nu toe de voor mij meest geslaagde animatiefilm! Humor ten top en een leuk verhaal voor jong maar zeker ook voor de volwassenen.

    Het verhaal speelt zich af, hoe kan het ook ander, in de ijstijd. We maken al snel kennis met mammoet Manfred, de hilarische luiaard Sid en de sabeltandtijger Diego.

    In het verhaal moet het trio kortgezegd een mensenbaby terugbrengen naar zijn stam, maar dit gaat uiteraard niet zonder een hoop avonturen.

    Ook niet te vergeten: de eekhoorn Scrat en zijn eikeltje! Geweldige film die je vaker als 1 keer wil zien!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mariska Peeters

    Spirited Away

    Niet de typische Amerikaanse animatiefilm, maar een Japanse animatie voor zowel jong en oud. Het verhaal gaat over Chihiro, een meisje dat met haar ouders op weg is naar hun nieuwe woning. Onderweg nemen ze een verkeerde afslag en belanden ze bij een tunnel. De ouders van Chihiro denken dat deze naar een oud attractiepark leidt en ze gaan op onderzoek uit. Ze komen in een droomwereld terecht die er uitziet als een verlaten pretpark. Onderweg komen ze een kraam tegen vol met eten. Chihiro’s ouders doen zich tegoed aan het eten en door hun gulzigheid veranderen ze even later in varkens. In paniek ontmoet Chihiro Haiku die haar gaat helpen te overleven in deze wereld. Ze heeft een lange weg te gaan om haar ouders leven te redden en zichzelf.

    Naar mijn mening is dit een van de beste animaties van de afgelopen jaren. Het is een mooi verhaal met boordevol fantasie. Je komt terecht in een magische fantasiewereld, met allerlei vreemde wezens waarvan je nooit gedacht had dat ze bestaan. De muziek in de film schept een soort sfeer die echt aansluit bij de mysterie en magie waar het bij deze film om draait. Met 125 minuten is het best een lang verhaal, maar toch wordt je constant in spanning gehouden. Een goed verhaal draait erom dat men zich kan inleven in het personage, en deze film slaagt daar voortreffelijk in. Je gaat echt meevoelen met Chihiro, en door haar ontdek je deze bizarre droomwereld. Persoonlijk heeft Japanse animatie niet mijn voorkeur, maar ik vond deze film zo mooi dat deze film mij al zeker vijf maal gekluisterd heeft aan de buis.

      /   Beantwoorden  / 
  5. ruth

    Deze animatie film is voor jong en oud.
    Het simpele leven van een mier, blijkt in deze kolonie helemaal niet simpel te zijn!
    Omdat de mier flip af en toe zo zijn acties heeft, gaat hij weg bij de onderdrukte kolonie.
    Tijdens zijn reis maakt hij vrienden. Maar ziet in dat je beter niet kan liegen over je herkomst, je echte ware vrienden komen er toch wel achter.

    Ook deze keer heeft pixar een mooie animatie film gemaakt, en is het een zeer lachwekkende animatie-film geworden.
    Prachtig hoe de effecten zijn gemaakt.
    Een absoluut kijken waard!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Ferry Piekart

    De uitslag van de recensie-wedstrijd! Geen grote klus, want alhoewel ik zie dat er wel veel mensen op de wedstrijd zijn afgekomen, heeft toch maar een handjevol lezers meegedaan. Jammer, maar goed, het maakt de selectie wel makkelijker!
    Ik heb zitten twijfelen tussen de Bambi-recensie, omdat het zo’n mooie persoonlijke ervaring was, en die van Spirited Away, omdat dat meer een echte recensie was. Ik vond ze allebei leuk, en vond het moeilijk kiezen, maar uiteindelijk was het toch heel simpel: ik had gevraagd een postcode te vermelden, om te voorkomen dat andere mensen de prijs kunnen claimen. De enige die dat heeft gedaan is… Mariska Peeters, met haar recensie van Spirited Away. Zij krijgt dus een maandabonnement op Keeno! Mariska, neem even contact op met [email protected] , dan regelen we dat je de prijs krijgt! Gefeliciteerd!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.