Mysterieuze personages op nieuwe filmposter Despicable Me

Vreemde personages op de nieuwe filmposter van Despicable Me

Een nieuwe filmposter bevat een heleboel vreemde wezentjes.

Vector en Gru, de twee gemeenste schurken van de wereldAls er volgend jaar één animatiefilm uitkomt waarvan je nog steeds niet goed weet wat je mag verwachten, dan is het Despicable Me wel. De eerste telg van nieuwe animatiestudio Illumination Entertainment houdt van verrassingen.

De eerste trailer liet een fragment zien waar een groepje dikke toeristen ontdekt dat een grote piramide werd gestolen. In de tweede trailer van de film zagen we het hoofdpersonage Gru, die wanhopig probeerde om binnen te dringen in een verschrikkelijk streng bewaakt gebouw van Vector, een collega-schurk.

Vector, de slechtste schurk van de wereld uit Despicable MeUit de plotomschrijving weten we dat de film het verhaal vertelt van Gru, een meesterdief die op het geniale plan komt om de maan te stelen.

De trailers lieten echter steeds een kort fragment uit de film zien, zonder verdere context. Ergens in het verhaal moeten er ook nog drie weesmeisjes opduiken die in Gru de perfecte vader zien. En hoe zit het precies met Vector, de enige schurk die nog gemener is dan Gru?

Afbeelding uit de tweede trailer voor Despicable MeOm het nog wat spannender te maken, bevat de nieuwe filmposter voor Despicable Me nu ook een klein legertje van vreemde personages die het logo voor de film dragen. De gele wezentjes lijken op een verzameling gepelde aardappeltjes die naar dezelfde kledingwinkel gaan als Bob de Bouwer.

Als je goed kijkt, zie je dat er zelfs enkele cyclopen tussen de mannetjes zitten. Zijn het misschien een gestrande groep aliens? Of misschien een soort gekloond legertje dat door Vector werd gemaakt?

Wat de lilliputters met de film te maken hebben, blijft voorlopig een raadsel. De film wordt pas in Nederland verwacht op 14 oktober 2010 en in België op 27 oktober.

[update] Het mysterie is ondertussen opgelost dankzij deze nieuwe teasertrailer.

Nieuwe filmposter Despicable Me

Nieuwe filmposter voor Despicable Me

(Via Movieposter)

Lees ook:Vechtende onderdanen in Despicable Me
Lees ook:Nieuwe filmposter Despicable Me
Lees ook:Een trailer met een geurtje voor Despicable Me
Lees ook:Vier nieuwe filmposters voor Despicable Me
Lees ook:Nieuwe trailer en afbeeldingen uit Despicable Me

0 reacties op “Mysterieuze personages op nieuwe filmposter Despicable Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.