Nieuwe filmposter Despicable Me

Bekijk de nieuwe filmposter voor Despicable Me

De nieuwe filmposter voor de eerste animatiefilm van Illumination Entertainment werd helemaal volgepropt met de gele handlangers van het meesterbrein.

Filmposter voor Despicable MeIn Despicable Me wil Gru (Steve Carell) bewijzen dat hij de grootste schurk van de wereld is. Daarom bedenkt hij een meesterzet. Hij gaat de maan stelen om te laten zien wat voor een geniale dief hij is. Helaas krijgt hij onderweg concurrentie van zijn eeuwige rivaal Vector (Jason Segel). Om het allemaal nog wat ingewikkelder te maken, ontmoet Gru ook nog eens drie schattige weesmeisjes. Tot overmaat van ramp zien zij in hem de ideale vader…

In Nederland wordt Despicable Me in de bioscoop verwacht op 14 oktober 2010. De release in België volgt later op 27 oktober 2010. De film, die ook in 3D te bekijken is, verschijnt ook onder de Nederlandse titel Verschrikkelijke Ikke en de Rest Kan Stikke.

De recentste trailer vind je in ons vorige bericht. Een grappige clip met de stemacteurs op de set van de nieuwe animatiefilm vind je nog steeds in dit bericht.

(Via IMPA)

Lees ook:Een trailer met een geurtje voor Despicable Me
Lees ook:Vier nieuwe filmposters voor Despicable Me
Lees ook:Despicable Me: coole gadgets en superschurken
Lees ook:Nieuwe afbeeldingen voor Despicable Me
Lees ook:Vechtende onderdanen in Despicable Me

6 reacties op “Nieuwe filmposter Despicable Me

  1. Tom M

    Die lelijke gele mannetjes zijn de reden dat ik die film weiger te zien. Dat van die 3 weesmeisjes klinkt trouwens ook echt vet random lol :P niet weggelegd voor mij!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Ik denk dat we film niet mogen onderschatten. Het mag dan wel de studio’s eerste animatiefilm zijn, maar ze hebben wel meteen een ton geld uitgegeven aan de animatie en acteurs. Bovendien hebben de makers aardig wat ervaring opgedaan toen ze bij Blue Sky aan Ice Age en Horton Hears a Who werkten. We’ll see! ;)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Jeroen

        Ja, ikzelf verwacht aangenaam verrast te zijn, de trailers doen de film geen eer aan denk ik persoonlijk.
        .
        De gele mannetjes zijn ook niet echt voor mij weggelegd en de voice acting van vooral Stever carell klikt niet echt maar ik denk dat de film op zijn eigen wel goed zal zijn, het is zoals bij Dreamworks, soms zijn hun films echt goed maar verbergt de marketing department de ziel van de film om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken..

          /   Beantwoorden  / 
  2. Vandueren

    Ik heb hem gezien. De animatie en styling is echt top. Het verhaal is zeer standaard, maar toch onderhoudend met leuke details en slapstickmomenten.
    Het enige probleem dat ik met de film had was de VoiceOver cast: je hebt constant het gevoel dat het zoveel beter zou zijn met Jim Carry, of Mike Meyer als Gru. En Neil Patrick Harris als Vector.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Ik heb je typo aangepast. Je hebt de film al volledig gezien of een ruwe versie die enkele maanden geleden voor een beperkt publiek werd vertoond? Ik las dat er inderdaad enkele leuke verwijzingen in de film zaten verwerkt (naar andere films en bekende personages).
      .
      Edit: Never mind, ik was vergeten dat deze Moi, moche et Méchant ook in Annecy in première ging. :)

        /   Beantwoorden  / 
  3. Edwin

    Ik heb Depicable Me in première op Annecy gezien en er was een staande ovatie na de film. Zo goed is ie! Ik vind die gele mannetjes zo vet dat ik er eentje wil hebben Het verhaal steekt echt goed in elkaar, heel humoristisch, geen pop culture jokes, de anmiatie is super. Steve Carell zijn stem past echt bij Gru, enkel lof voor deze film! Er zouden meer films in Europa moeten gemaakt worden met Amerikaans geld ^^

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.