Humor achter de schermen van Despicable Me

Neem een grappig kijkje achter de schermen van Despicable Me

“Ik zou deze jongen spelen. Het is een rol zonder woorden, maar ik zou er iets fantastisch aan toevoegen.” Dit en meer maffe interviews met de stemacteurs uit Despicable Me, net als enkele nieuwe clips uit de komische animatiefilm, vind je in dit bericht.

Afbeelding uit de animatiefilm Despicable MeAls je niet meer weet waarover Despicable Me gaat, vind je in ons vorige bericht nog steeds de synopsis en een uitgebreide trailer. Wie helemaal mee is, kan onderaan in dit bericht de voice cast aan het werk zien voor deze nieuwe komedie. Komieken Steve Carell (Gru), Jason Segel (Vector) en Russell Brand (Dr. Nefario) improviseren er lustig op los en ook Miranda Cosgrove (Margo), Julie Andrews (Gru’s Mom), Will Arnett (Mr. Perkins) en Kristin Wiig (Miss Hattie) lijken het erg naar hun zin te hebben op de set.

De animatiefilm, geregisseerd door Pierre Coffin en Chris Renaud, is de eerste en grote productie van Illumination Entertainment. Toch heeft de studio ook al drie andere titels op de agenda: Flanimals, The Lorax en The Addams Family.

In Nederland wordt Despicable Me in de bioscoop verwacht op 14 oktober 2010. De release in België volgt later op 27 oktober 2010. De film, die ook in 3D te bekijken is, verschijnt ook onder de Nederlandse titel Verschrikkelijke Ikke en de Rest Kan Stikke.

Despicable Me – Behind the Scenes: Good Time

Despicable Me – Behind the Scenes: Gru

(Via Yahoo)

Lees ook:Vier nieuwe filmposters voor Despicable Me
Lees ook:Nieuwe afbeeldingen voor Despicable Me
Lees ook:Nieuwe filmposter Despicable Me
Lees ook:Universal koopt animatiestudio Mac Guff
Lees ook:Despicable Me krijgt een vervolg en twee spin-offs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.