Mike Myers wordt stinkdier Pepé Le Pew

Mike Myers wordt Pepé Le Pew

Ah, ma chérie, je t’aime… Wie kent Pepé Le Pew niet? Het Franse, immer verliefde stinkdier uit de Looney Tunes- en Merrie Melodies-filmpjes krijgt straks een eigen film, maar de kans is groot dat hij niet op het geliefde diertje uit je jeugd lijkt…

Pepé Le PewWarner Brothers plant een bioscoopfilm rond het amoureuze stinkdier Pepé Le Pew en zijn eeuwige slachtoffer Penelope Pussycat. Helaas wordt het geen volwaardige animatiefilm, maar een mengeling van computeranimatie en live action. De twee diertjes worden geanimeerd en al de rest speelt zich in de echte wereld af. Net zoals Yogi Bear, dus.

Hoewel de animatie een kaakslag is voor de prachtige, traditionele tekenfilmpjes van weleer, lijkt het modieuze verschijnsel toch elke keer weer mensen naar de bioscopen te lokken. Denk maar aan het succes van Alvin and the Chipmunks.

Vulture meldt dat Mike Myers het bekende cartoonpersonage gaat vertolken. De Canadese acteur zou zijn stem lenen aan Pepé Le Pew, iets wat hij eerder ook deed voor de groene oger in Shrek.

Details over de film zijn er op dit moment nog niet. Hoe men van de grappige kortfilms een bioscoopavontuur wil maken, blijft voorlopig een groot raadsel…

Verwacht in de toekomst nog meer aankondigingen over films rond bekende figuurtjes, want hoewel de karakters jaarlijks een miljard dollar opbrengen, verdient Warner Brothers (Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig…) maar een vijfde van wat Walt Disney (Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Donald Duck…) elk jaar binnenhaalt via licenties.

Myers als Pepé Le Pew… een goed plan of hangt er een geurtje aan?

Mike Myers en Shrek, de groene oger aan wie hij zijn stem leende

Lees ook:Speedy Gonzales verkoopt zijn ziel
Lees ook:Nieuwe Looney Tunes-film in de maak
Lees ook:Korte animatiefilm: For Scent-imental Reasons
Lees ook:Nieuwe Tom & Jerry-serie in de maak
Lees ook:Eerste trailer voor Green Lantern: Emerald Knights

5 reacties op “Mike Myers wordt stinkdier Pepé Le Pew

  1. Tom

    Slecht plan. Vond hoe hij Shrek de laatste keer insprak ronduit inspiratieloos, al had de hele cast (met uitzondering op Repelsteeltje) daar naar mijn mening last van. Té gespeeld.

    En dan deze life-action mix. Tja…als ze er geen echte mensen in laten voorkomen heb ik er misschien geen probleem mee. Maar de kans is groot dat het weer het oude verhaal word waarin de personages in de mensenwereld terechtkomen. Misschien in dit geval zelfs een regelrechte The Smurfs rip-off: “Terwijl pepe le pew zijn liefje achtervolgd raakt hij verdwaalt. Nu is het zijn taak om terug te keren én zijn prooi terug te vinden”. Dat allemaal gemixt met flink wat scheetgrappen.

    Verheug me er nu al op.

      /   Beantwoorden  / 
  2. peter

    ja je had het al kunnen weten dat hier een film van zouw komen
    dus er zouw binne kort best plannen voor daffy duck of top cat kunnen komen

      /   Beantwoorden  / 
  3. Vianerd

    Sjemig zeg, is ‘t niet genoeg als die gast maar één stinkend personage inspreekt? xD

    Sorry, flauwe grap. Ik weet niet echt wat ik hier van moet vinden. Ik houd heel veel van stinkdieren en ze komen wat mij betreft veel te weinig voor in de media. En als ze d’r toch in zitten gaat het waarschijnlijk gepaard met een aantal flauwe stinkgrappen. (op Bambi’s Flower na dan. Zo’n beetje de enige die niet om de haverklap een stinkgrap maakte, de sequel niet meegerekend)

    Hoewel dat de hoofdnoot was in de oude series denk ik niet dat ze dat gaan veranderen. Maar buiten dat, ik houd zowieso niet zo van de ‘animatiedieren met echte mensen’ maar ik kijk wel wat ze d’r van maken.

      /   Beantwoorden  / 
  4. TAZ

    kan best leuk worden als er teminste dezelfde soort humor in de film zit als in de tekenfilms, mike myers zijn stem een wat frans aksent geeft voor pepe le pew, de film zich net zoals de tekenfilmserie in frankrijk in parijs zich afspeelt en als laatste is het natuurlijk en hopelijk ook dat deze film wel de bioscoop gaat halen en niet in de vuilnisbak belandt zoals al met hong kong phooey, marvin the martian & tom & jerry gebeurd is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.