Nieuwe Tom & Jerry-serie in de maak

Er zullen weer nieuwe kat-en-muisspelletjes op televisie verschijnen.

Hoewel het bekende duo af en toe nog opduikt in een tekenfilm die fel afwijkt van de originele cartoons en meteen in de winkel belandt (het recentste voorbeeld is Tom and Jerry Meet Sherlock Holmes uit 2010), werken Tom & Jerry aan een comeback.

Of liever, Warner Brothers Animation werkt aan een comeback van de kat en de muis. Net zoals de studio dit jaar de nieuwe tekenfilmserie The Looney Tunes Show uitbracht, zo zullen ook Tom en Jerry weer op de buis verschijnen.

Details over de nieuwe avonturen zijn schaars op dit moment. Alleen de (voorlopige) titel is bekend: The Tom and Jerry Show. De animatieserie wordt pas eind 2012, of begin 2013 op tv verwacht.

Meer dan een jaar geleden berichtten we ook over een heuse bioscoopfilm rond het duo. Helaas zou dat zo’n hippe combinatie worden van live action en computeranimatie (denk aan die Chipmunks). De film stond oorspronkelijk gepland voor 2011, maar lijkt die deadline niet te halen.

Update: Het eerste promotieplaatje (zie onderaan) doet gelukkig vermoeden dat het om een nieuwe tekenfilmserie gaat en niet om een computeranimatie in 3D.

(Via Variety)

Lees ook:Tom & Jerry-serie aangekondigd
Lees ook:Tom & Jerry binnenkort op het grote scherm?
Lees ook:Tom & Jerry’s make-over
Lees ook:Vier nieuwe clips uit The Looney Tunes Show
Lees ook:Atomic Betty vliegt naar het witte doek

5 reacties op “Nieuwe Tom & Jerry-serie in de maak

  1. Tom

    Van sommige dingen moeten ze afblijven.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    er is al eens een poging gedaan om tom & jerry weer terug op de tv terug te krijgen met de serie tom & jerry tales maar die zijn jammer genoeg nooit uitgezonden in nederland en nou proberen ze dit weer ?
    als dat maar niet ten koste gaat van die leuke humor uit de cartoons van de jaren 60

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans W.

    De 127 klassieke Tom & Jerry cartoons die Bill Hannah en Joe Barbera hebben gemaakt blijven op eenzame hoogte staan. Die kan je keer op keer zien, zonder dat het verveelt. Don’t mess with perfection!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Laura32

    daar zit ik niet op te wachten…de nieuwe looney tunes serie viel ook tegen

      /   Beantwoorden  / 
  5. Reinier

    Moet zeggen dat mits volledig 2-d ik best benieuwd ben. En Seppe, recenter( in ieder geval in de US) is nog Tom & Jerry & the wizzard of Oz, overigens goed te versmaden ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.