Tom & Jerry’s make-over

Tom & Jerry

Bekijk de eerste fragmenten uit de vernieuwde tv-serie.

Tom & JerryZoals we eerder schreven, is The Tom and Jerry Show een van de nieuwe animatieseries die dit jaar op Cartoon Network van start gaan.

Warner Brothers Animation heeft de iconische personages nieuw leven ingeblazen en ging daarvoor in zee met animatiestudio Renegade Animation uit Californië. Hoewel The Tom and Jerry Show trouw zou blijven aan de klassieke tekenfilmpjes, valt toch meteen op dat de karakters een eigentijdse make-over hebben gekregen (op het eerste gezicht met Flash geanimeerd).

Elke aflevering bestaat uit twee korte films van elf minuten. De avonturen spelen zich niet langer in één huis af. Zo gaan de kat-en-muisspelletjes ook door op verplaatsing, zoals in een middeleeuws kasteel of in het laboratorium van een gekke professor.

De onderstaande teaser bewijst alvast dat slapstick en de doldwaze gevechten tussen Tom en Jerry centraal staan. In de serie zijn de stemmen te horen van Simon Helberg (The Big Bang Theory) en Jason Alexander (Seinfeld).

The Tom and Jerry Show verschijnt in Amerika vanaf 9 april 2014 op de buis. In Nederland start de reeks op Boomerang vanaf 7 april (iedere schooldag om 16.40u, met een herhaling op zaterdag om 09.10u).

Teasers nieuwe serie

(Via EW)

Lees ook:Tom & Jerry-serie aangekondigd
Lees ook:Nieuwe Tom & Jerry-serie in de maak
Lees ook:Looney Tunes Show start op Cartoon Network
Lees ook:Vooruitblik Cartoon Network
Lees ook:Eerste teaser voor Unsupervised

4 reacties op “Tom & Jerry’s make-over

  1. DragonMaster

    Hmmmm, vind ze niet zo mooi als vroeger. Hopelijk zijn de verhaaltjes wel leuk?

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    in ieder geval is de klassieke intro ook in een modern jasje gestoken wat op zich ook niet slecht klinkt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hansje

    Wel even wennen, zo zonder outlines, maar de animatie is in ieder geval erg ‘cartoony’. Wat dat betreft blijven ze dan redelijk trouw aan het Hanna/Barbera-origineel.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Sempie

    Te steriel, te stijf en niet Jazzy genoeg, ik mis de muziek van Scott Bradly, en de perfecte sync van de animatie met de beat van de soundtrack. En ook mis ik de geniale poses van de vroegere animators, als Kenneth Muse, Irven Spence en Ed Barge. Het ging nooit echt om de verhaaltjes, die waren altijd maar dun, maar om het enthousiasme waarmee de figuren elkaar te lijf gingen, dat komt hier niet echt meer over. Ik ben zeer skeptisch…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.