Tom & Jerry binnenkort op het grote scherm?


De reporters van Variety deelden net mee dat Warner Bros. plannen maakt om van Tom & Jerry een live action film te maken met de kat en de muis als computer gegenereerde karakters.
Het plan is een Tom & Jerry animatiefilm te maken die uit de doeken doet hoe Tom & Jerry elkaar het eerst ontmoeten en waarom ze rivalen worden. Wanneer ze echter verloren raken in Chicago worden ze gedwongen om samen te werken en zo hun weg naar huis terug te vinden.

Naast Tom & Jerry heeft Warner ook nog de rechten in handen van enkele andere Hanna-Barbera tekenfilms. Van enkele van deze tekenfilms, met name The Jetsons en Yogi Bear, wordt momenteel ook geprobeerd een adaptatie te maken voor het grote scherm.

Lees ook:Nieuwe Tom & Jerry-serie in de maak
Lees ook:Tom & Jerry-serie aangekondigd
Lees ook:Tom & Jerry’s make-over
Lees ook:DreamWorks gaat Maintenance verfilmen
Lees ook:Popeye dan toch eindelijk op dvd

6 reacties op “Tom & Jerry binnenkort op het grote scherm?

  1. Hans W.

    Wat een verschrikkelijk plan!
    Die lange 2D-animatiefilm die ooit van Tom & Jerry gemaakt is was ook al een ramp (daar praatten ze zelfs tegen elkaar!) Ik kan me niet voorstellen dat computeranimatie hier iets aan gaat toevoegen.
    De kracht van de Tom & Jerry’s komt juist mede door de lengte van slechts 7 minuten.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Koen DK

    de horror de horror! Die 2D langspeelfilm was idd al één van de slechtste aller tijden. Plus deze keer zijn ze dan nog in 3D…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wendy

    Hilarische videoreview! Die film uit 92 ziet er écht afschuwelijk uit, dat belooft alleen maar ‘slechts’ voor dit nieuwe project…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.