Eerste blik op The Lorax van Dr Seuss

Bekijk de eerste afbeelding van The Lorax

Illumination heeft de eerste afbeelding vrijgegeven van The Lorax. Ook raakte bekend dat Danny DeVito en Zac Efron hun stem lenen aan de nieuwe animatiefilm.

Dr Seuss' jeugdboek The LoraxDe Amerikaanse krant USA Today pakt uit met een afbeelding van The Lorax. Die is, net als Horton Hears a Who! (2008), gebaseerd op een populair verhaal van de Amerikaanse schrijver Dr. Seuss. De film is een productie van Illumination Entertainment, de nieuwe studio die met Despicable Me heel wat succes oogste aan beide kanten van de oceaan.

Het verhaal draait om de Lorax, een besnord wezentje dat het opneemt voor de bomen die door een harteloze ondernemer worden geveld. In de nieuwe film krijgt de Lorax zijn stem van Danny DeVito (ook een klein wezentje, maar dan zonder snor).

Ed Helms speelt de Once-ler, een meedogenloos en hebberig schepsel dat alle bomen wil omhakken. Rob Riggle speelt een nieuw personage: O’Hare, een man die blikken met frisse lucht verkoopt aan de plaatsen die werden vervuild.

Zac Efron speelt Ted, een jongetje dat op zoek gaat naar de Once-ler omdat hij wil weten waarom de wereld zo lelijk werd. Betty White speelt zijn grootmoeder, die hem vertelt hoe kleurrijk de wereld vroeger was. In het voor de animatiefilm aangepaste verhaal duikt ook Audrey op, het meisje op wie Ted verliefd is. Zij droomt ervan om ooit eens een echt bos te zien, zonder de neppe, plastic bomen die nu het verwoeste land ontsieren.

The Lorax wordt in Amerika verwacht op 2 maart 2012. Die releasedatum heeft een bijzondere betekenis, want op 2 maart 1904 werd de inmiddels overleden Theodor Seuss Geisel geboren. De personages Ted en Audrey werden vernoemd naar de schrijver en zijn vrouw.

Eerste afbeelding van The Lorax (klik voor hogere resolutie)

Eerste afbeelding van animatiefilm The Lorax

Lees ook:Zangeres Taylor Swift in The Lorax [update]
Lees ook:Nederlandse trailer voor The Lorax
Lees ook:The Lorax komt dichterbij
Lees ook:Onthullende plaatjes uit The Lorax
Lees ook:Nieuwe tv-spot voor The Lorax

5 reacties op “Eerste blik op The Lorax van Dr Seuss

  1. peter

    jammer nog 2 jaar wachten en het verhaal is al perfeckt en als ik dit lees zijn de personages dat anders ook maar ja afwachten maar als i hop en deze film een sucses worden dan kan Illumination nog wel eens een groote studio worden

      /   Beantwoorden  / 
  2. kenny

    horton vond ik niet echt goed
    de kinderachtig :)

    hopelijk word deze beter he ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Junaid

    i hop ook echdt dadt het een sucses wort

      /   Beantwoorden  / 
    1. kenny

      Nederlands praten is niet mogelijk zeker ;)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.