Zangeres Taylor Swift in The Lorax [update]

De zangeres leent haar stem aan een personage in The Lorax. [update: Nieuwe afbeelding toegevoegd van haar personage in de film]

Volgend jaar verschijnt The Lorax in de bioscoop. De nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment is gebaseerd op een populair verhaal van Dr. Seuss, een Amerikaanse schrijver van wie eerder al Horton Hears a Who! (2008) werd verfilmd.

Het verhaal draait om de Lorax, een besnord wezentje dat het opneemt voor de bomen die door een harteloze ondernemer worden geveld. In oktober schreven we al dat Danny DeVito zijn stem leent aan de Lorax en dat Zac Efron de rol van Ted op zich neemt, een jongen die wil weten waarom de wereld zo’n lelijke plaats werd. Verder hebben ook Ed Helms en Betty White een rol in de animatiefilm (zie vorig bericht).

Zopas raakte ook bekend dat de Amerikaanse zangeres Taylor Swift haar stem leent aan Audrey, het meisje op wie Ted verliefd is. Ze droomt ervan om ooit eens een echt bos te zien, zonder de neppe, plastic bomen die nu het verwoeste land ontsieren. Of Swift ook zal zingen in de film, is niet bekend.

The Lorax wordt in Amerika verwacht op 2 maart 2012. Die datum heeft een bijzondere betekenis, want op 2 maart 1904 werd de inmiddels overleden Theodor Seuss Geisel geboren. De personages Ted en Audrey werden vernoemd naar de schrijver en zijn vrouw.

Eerder deze week maakte Illumination Entertainment bekend dat de studio het tempo wil opvoeren en in de toekomst twee (animatie)films per jaar wil uitbrengen.

Update: The Playlist deelt een afbeelding van Taylors geanimeerde personage.

Afbeelding van Audrey (Taylor Swift) in The Lorax

(Via Variety)

Lees ook:Eerste blik op The Lorax van Dr Seuss
Lees ook:Bekende stemmen in The Lorax
Lees ook:Leuke eerste trailer voor The Lorax
Lees ook:Nederlandse trailer voor The Lorax
Lees ook:Horton Hears a Who krijgt een broertje: The Lorax

2 reacties op “Zangeres Taylor Swift in The Lorax [update]

  1. Seppe

    Update: eerste ‘digitale versie’ van Audrey (Taylor Swift) toegevoegd.

      /   Beantwoorden  / 
  2. peter

    het besnorde wezentje vind ik er goed uit zien.
    Audrey ietsje minder

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.