Animatiefilm van NERDS in de maak

Na Gnomeo & Juliet werkt de studio van Elton John aan een nieuwe animatiefilm. Die is gebaseerd op de avonturen van kinderen die als geheim agent werken.

Rocket Pictures, de studio van zanger Elton John, heeft de rechten gekocht om NERDS te verfilmen. Dat is een reeks kinderboeken van Michael Buckley, waarvan reeds drie delen zijn uitgegeven en nog twee moeten verschijnen.

NERDS staat voor National Espionage, Rescue and Defense Society. De verhalen draaien om de leuke en spannende belevenissen van gewone kinderen die een buitengewone baan als geheim agent hebben. Ze beschikken over enkele fantastische gadgets. Zo heeft een onzekere jongen een beugel die in een voertuig naar keuze kan veranderen en heeft een meisje dat aan astma lijdt enkele inhalers die haar kunnen laten vliegen en onder water ademen. Nog meer upgrades? Tandpasta die je mensen laat hypnotiseren en snoep waarvan je supersterk wordt.

De films producenten Steve Hamilton Shaw en David Furnish zien blijkbaar wel wat in deze James Bond voor kids. Rocket scoorde vorig jaar onverwacht met de kabouterkomedie Gnomeo & Juliet. De regisseur daarvan, Kelly Asbury, werkt voor de studio ondertussen aan de geanimeerde verfilming van het cowboyverhaal Will Gallows and the Snake-Bellied Troll (zie vorig bericht).

(Via Deadline)

Lees ook:Vervolg op Gnomeo & Juliet in de maak
Lees ook:James McAvoy en Emily Blunt als Gnomeo en Juliet?
Lees ook:Stevenson regisseert Sherlock Gnomes
Lees ook:Dreamcoat-verfilming
Lees ook:Will Gallows and the Snake-Bellied Troll

Eén reactie op “Animatiefilm van NERDS in de maak

  1. bluemonika

    zucht….zijn hiervan niet al een tig tal series van?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.