Vervolg op Gnomeo & Juliet in de maak

Mysterieuze kabouterverdwijningen in de animatiefilm Sherlock Gnomes.

Rocket Pictures, de studio van muzikant/producent Elton John, werkt aan een vervolg op de onverwachte kabouterfilmhit. De sequel wordt net zoals zijn voorganger met de computer geanimeerd en luistert naar de titel Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes.

Wanneer kabouters op mysterieuze wijze uit de Engelse tuinen verdwijnen, roepen Gnomeo, Juliet en hun vrienden de hulp in van Sherlock Gnomes om de dader op te sporen. Helaas is de bekende detective niet zo briljant als zijn menselijke tegenhanger en worden de problemen voor het bedreigde kabouterrijk alleen maar groter.

Andy Riley en Kevin Cecil, twee scriptschrijvers van de eerste film, pennen ook het vervolg. Daarnaast werkt Elton John aan nieuwe nummers die in de animatiefilm zullen worden gebruikt. Steve Hamilton Shaw en David Furnish zijn als producent aan de film verbonden. Kelly Asbury, die de regie van Gnomeo & Juliet deed, werkt als adviseur aan de sequel. Ondertussen zoekt de studio naar een regisseur voor de computerpent.

De productie moet deze herfst van start gaan. De studio werkt bovendien ook aan twee andere animatiefilms: NERDS en Will Gallows and the Snake Bellied Troll.

(Via Deadline)

Lees ook:Stevenson regisseert Sherlock Gnomes
Lees ook:Animatiefilm van NERDS in de maak
Lees ook:James McAvoy en Emily Blunt als Gnomeo en Juliet?
Lees ook:Nieuwe trailer voor Gnomeo and Juliet
Lees ook:Massa nieuwe plaatjes uit Gnomeo & Juliet

3 reacties op “Vervolg op Gnomeo & Juliet in de maak

  1. Eline

    Toen ik de aankondiging: ‘Vervolg op Gnomeo & Juliet in de maak’ zag, was ik niet enthousiast. Alweer een sequel. MAAR het plot klinkt eig niet zo slecht. Dus ik ben benieuwd!

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    ik hoop maar dat er weer net zoveel humor in zit als in deel 1

      /   Beantwoorden  / 
  3. max

    heb deel 1 nog niet gezien. ga denk ik snel doen. maar lijkt het niet veel op toy story? speelgoed dat tot leven komt als de mensen weg zijn, tuinkabouters die tot leven komen als de mensen weg zijn?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.