Nieuwe blik op Planes

Een verse trailer vol luchtacrobatiek uit Disneys spin-off van Cars.

Wat Cars is voor fans van wagens, wordt Planes voor liefhebbers van vliegtuigen. Het nieuwe avontuur is een spin-off van Pixars animatiefilm Cars, maar wordt gemaakt door DisneyToon Studios (bekend van de Tinker Bell-films). De prent vol luchtacrobatiek wordt geregisseerd door Klay Hall.

Het verhaal draait om Dusty, een jong sproeivliegtuigje uit een klein dorp. Zijn grootste droom is om mee te doen aan een wereldwijde luchtrace, maar dat is niet zo vanzelfsprekend als je hoogtevrees hebt. Met de hulp van een doorgewinterde marinepiloot weet Dusty toch een plaatsje te veroveren om het op te nemen tegen de huidige kampioen. Samen met een hele luchtvloot vol komische karakters gaat Dusty dapper de uitdaging aan en maakt hij zich klaar voor de grootste wedstrijd van zijn leven.

In 2011 verscheen al een eerste teaser, maar de nieuwe trailer die vandaag verscheen, onthult voor het eerst een aantal van de vrienden en tegenstanders van Dusty. Ook is te zien hoe enkele auto’s uit het Cars-universum opduiken in de wereld van Planes.

De Nederlandse bioscooprelease staat gepland voor 9 oktober 2013.

Update: Disney maakte bekend dat komiek/acteur Dane Cook de hoofdrol van vliegtuig Dusty zal vertolken in plaats van de eerder aangekondigde acteur Jon Cryer.

Nieuwe trailer voor Planes

(Via AF)

Lees ook:Trailer Planes
Lees ook:Meer beelden uit Planes
Lees ook:Actievolle blik op Planes
Lees ook:Jon Cryer wordt Dusty in Planes
Lees ook:Nieuwe beelden uit tweede Planes

7 reacties op “Nieuwe blik op Planes

  1. TAZ

    leuke trailer

      /   Beantwoorden  / 
  2. poppie

    k begrijpt nog steeds niet waarom al die disney en pixar films zo nodig een vervolgt of een spin off moeten hebben ze maken het orgineel alleen maar ten schande

      /   Beantwoorden  / 
  3. DragonMaster

    Er zitten best nog leuke grapjes in en het ziet er goed uit. Het had even goed van Pixar kunnen zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Calypso

    Jammer, filmpje werkt niet meer. Maar @poppie: de reden is heel simpel: merchandise. Als je gedurende een langere tijd dezelfde producten in de winkels kunt laten liggen en het assortiment ervan kunt uitbreiden is dat erg lukratief. Bovendien heb je bij zo’n sequel/prequel/spin off altijd een groep mensen die zowiezo de film zal gaan kijken of de DVD gaat kopen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. paultje

    wat een verschrikking….

      /   Beantwoorden  / 
  6. peter

    zo slecht is het ooknie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.