Nieuwe blik op Turbo

De supersnelle slak van DreamWorks racet zijn droom achterna.

Turbo is een van de nieuwe animatiefilms van DreamWorks Animation. De regie is in handen van David Soren (Merry Madagascar), op wiens idee de film is gebaseerd. Hij schrijft het script samen met Darren Lemke (Shrek Forever After) en Robert Siegel (The Wrestler).

Het verhaal draait om Turbo, een doodgewone tuinslak die droomt van het onmogelijke. Hij wil de snelste racer van de wereld worden, net als zijn idool en vijfvoudig kampioen Guy Gagné. Zijn obsessie voor racewagens en andere snelle dingen zorgt ervoor dat hij door de overige slakken als een buitenbeentje wordt beschouwd. Zelfs zijn oudere broer Chet schaamt zich voor hem. Wanneer Turbo door een ongeval opeens over een buitengewone snelheid beschikt, trekt de bijzondere slak eropuit om zijn droom te verwezenlijken: meedoen aan de Indianapolis 500-race.

Voor de computerprent werkt de animatiestudio samen met IndyCar. Daarom zorgde de Amerikaanse organisatie ervoor dat een authentieke racewagen naar de DreamWorks-campus werd overgebracht (zie foto’s). Dat moet de makers helpen om van Turbo een geloofwaardige racefilm te maken.

Daarnaast onthult een vers plaatje een nieuwe blik op het razendsnelle hoofdpersonage. Ryan Reynolds leent zijn stem aan Turbo en wordt omringd door een heleboel andere bekende acteurs (Paul Giamatti, Samuel L. Jackson en vele anderen).

De animatiefilm verschijnt in Amerika op 19 juli 2013.

Afbeelding en inspiratiemateriaal Turbo (klik voor hogere resolutie)

Lees ook:Eerste blik op DreamWorks’ Turbo
Lees ook:Turbo’s eerste trailer
Lees ook:Nog een trailer voor Turbo
Lees ook:Clips Turbo
Lees ook:Nieuwe Turbo-plaatjes

Eén reactie op “Nieuwe blik op Turbo

  1. TAZ

    de eerste plaatjes zien er al heel mooi uit.
    ik ben benieuwd naar de trailer en hopelijk bevat ook deze film weer de humor die we van dreamworks gewend zijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.