Turbo’s eerste trailer

Eerste beeldfragmenten met de razendsnelle slak van DreamWorks.

Een van de twaalf geplande animatiefilms van DreamWorks Animation is Turbo, geregisseerd en bedacht door David Soren (regisseur Merry Madagascar, story artist Shrek, Shark Tale en Over the Hedge). Hij schreef het script samen met Darren Lemke en Robert Siegel.

Het verhaal draait om Turbo, een doodgewone tuinslak die droomt van het onmogelijke. Hij wil de snelste racer van de wereld worden, net als zijn idool en vijfvoudig kampioen Guy Gagné. Zijn obsessie voor racewagens en andere snelle dingen zorgt ervoor dat hij door de overige slakken als een buitenbeentje wordt beschouwd. Zelfs zijn oudere broer Chet schaamt zich voor hem. Wanneer Turbo door een ongeval opeens over een buitengewone snelheid beschikt, trekt de bijzondere slak eropuit om zijn droom te verwezenlijken: meedoen aan de Indianapolis 500-race.

Onderaan is nu de eerste trailer voor de computerprent te bekijken. De fascinatie van Turbo voor razensnelle races is al meteen duidelijk, maar de slak lijkt in zijn huidige staat nog geen records te breken…

In Nederland en België wordt de 3D-animatiefilm in oktober 2013 in de bioscoop verwacht. De rol van Turbo wordt ingesproken door Ryan Reynolds. Daarnaast lenen talloze bekende acteurs hun stem aan de andere personages.

Eerste trailer voor Turbo

(Via Apple)

Lees ook:Nieuwe blik op Turbo
Lees ook:Nog een trailer voor Turbo
Lees ook:Nieuwe trailer Turbo
Lees ook:Clips Turbo
Lees ook:Nieuwe Turbo-plaatjes

3 reacties op “Turbo’s eerste trailer

  1. DragonMaster

    De trailer laat nog niet veel zien, maar hij is wel leuk. Ik ben benieuwd hoe de snelle versie van Turbo in actie er uit ziet.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Max

    Zo als al gezegd verklapt niet veel maar is wel erg leuk!, ik vind het eerder een teaser dan een trailer!

      /   Beantwoorden  / 
  3. TAZ

    Prachtige trailer en een film die humor gaat bevatten.
    een uitstekende combinatie vindt ik.
    laat maar komen die film zou ik zo zeggen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.