Nieuwe clip uit The Great Bear

Bekijk een fragment uit de animatiefilm over een legendarisch grote beer.

Nadat we eerder al de trailer presenteerden, vind je vandaag een nieuwe clip uit The Great Bear (Den kæmpestore bjørn), een productie van de Deense studio Copenhagen Bombay. De animatiefilm werd geregisseerd door Esben Toft Jacobsen, die zijn inspiratie haalde bij Miyazaki (magische personages) en de Scandinavische mythologie.

Twee kinderen beleven het avontuur van hun leven wanneer ze kennismaken met een enorme beer. Die leeft in het magische woud achter het huis van hun grootvader, die hen nochtans had verboden om het bos te betreden (hier meer info).

De film kon in Denemarken op heel wat positieve reacties rekenen en de studio liet ons weten dat de sprookjesachtige animatie ook aan Nederland en België is verkocht. Meer details volgen later. The Great Bear draait dit jaar ook op het bekende animatiefilmfestival in Annecy.

Clip uit The Great Bear: Sophie Disappears

Lees ook:Reuzegrote trailer voor The Great Bear
Lees ook:Nieuwe clip uit Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Lees ook:Teddy Bear gebruikt motion capture
Lees ook:A Bear Film: een beresterke kortfilm
Lees ook:StudioCanal maakt Paddington Bear-film

2 reacties op “Nieuwe clip uit The Great Bear

  1. TAZ

    nu maar hopen dat ie ook in de nederlandse bioscopen gaat draaien want deze clip uit de film ziet er al heel erg mooi uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans W.

    Ben erg benieuwd naar deze film. Wel opvallend dat de karakters net zo rennen als die in “Terkel”, een andere Scandinavische computeranimatiefilm. Zou dat landgebonden zijn?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.