KLIK! presents: AnimationChiellerie

Afbeelding van ArchibaldNog 5 nachtjes slapen en dan begint het KLIK! Amsterdam Animation Festival. Maar mocht je je zenuwen niet kunnen bedwingen, en al mee hebben gedaan aan de prijsvraag om een gratis dagticket te winnen, dan kun je vanaf morgen al terecht in de Chiellerie Gallery, alwaar je een groepsexpositie met aan animatie verwante kunstvormen kunt bezichtigen.

Het stukje hieronder is afkomstig uit het officiële persbericht:

Acht dagen lang exposeren naast animatoren ook illustratoren, striptekenaars en cartoonisten in de Chiellerie Gallery werk dat van de beeldtaal van animatie leent. Van 13 tot en met 20 september is in deze groepstentoonstelling te zien dat animatie, strips, cartoons en illustratie in hun communicatieve gebruik van beelden veel overeenkomsten vertonen en dat dit een diversiteit aan techniek, materiaalkeuze en verschijningsvormen oplevert. Met werk van o.a. Erik Kriek, Jasmijn Visser, Argibald, Johan Klungel en vele anderen.

Gert Jan Pos, stripintendant van het Fonds BKVB opent op zondag 13 september om 17:00 uur de AnimatieChiellerie. De AnimatieChiellerie, Raamgracht 58 te Amsterdam, is van 13 t/m 20 september dagelijks geopend van 14:00 tot 18:00, tijdens festivaldagen tot 19:00 uur.

Lees ook:Roltrapanimatie
Lees ook:3 dagen animatie op het KLIK! Animatie Festival
Lees ook:Win een ticket voor het KLIK! Amsterdam Animation Festival
Lees ook:Avond over animatie en games in Amsterdam
Lees ook:KLIK! Animatiefestival zoekt verse animatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.