Korte animatiefilm: Bad Toys II

Een waanzinnige parodie op bekende actiefilms.

Met animatie kun je van alles doen. Bijvoorbeeld speelgoed tot leven brengen en ze grappige avonturen laten beleven, zoals in Toy Story. Je kunt ook gigantische explosies maken. Of je kunt beide zaken combineren, zoals in de onderstaande kortfilm.

Bad Toys II is een waanzinnige parodie op allerlei bekende actiefilms. Met behulp van animatie werd in het filmpje een hoop speelgoed tot leven gebracht. Alsof de fantasie van een kind opeens werkelijkheid wordt. Maar dan wel met explosies, heel veel explosies. Wat had je anders verwacht van een film die opent met een citaat van Transformers-regisseur Michael Bay?

De korte film werd gemaakt door Daniel Brunet en Nicolas Douste. (Wat is dat toch met Fransen en en hun liefde voor achtervolgingen?) Het filmpje bestaat niet volledig uit animatie. Op de Facebookpagina van Bad Toys II vind je enkele leuke foto’s waarop je ziet hoe de film werd gemaakt.

Korte animatiefilm Bad Toys II (2012)

(Via JoBlo)

Lees ook:Bad Toys II als bioscoopfilm?
Lees ook:Speelgoedfabrikanten zien The Wild niet zitten
Lees ook:Korte animatiefilm: The Chase
Lees ook:Stijlvolle spielerei in A Short Animatnflm
Lees ook:Pixars Terror-plaatjes

3 reacties op “Korte animatiefilm: Bad Toys II

  1. Ronald

    Dit is ZOOOOOOO GOED!!!
    Geweldig camerawerk en lekker snelle montage zorgen ervoor dat het niet eens storend is dat er zo nu en dan handen en armen van de makers in beeld zijn.
    Grote klasse.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rex

    haha geweldig!! heel cool gedaan.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erikvdb

    Erg gaaf, maar je geeft ze iets teveel credit als het gaat om “een waanzinnige parodie op allerlei bekende actiefilms”. Dit is volgens mij gewoon exact de opening van Bad Boys II nagespeeld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.