Bad Toys II als bioscoopfilm?

Korte, geanimeerde parodie op actiefilms krijgt avondvullende versie.

Columbia Pictures en Happy Madison (het bedrijfje van acteur Adam Sandler) zitten zonder inspiratie. Of ze willen gewoon de droom van kortfilmmakers in vervulling laten gaan door bioscoopfilms van hun werk te maken.

Na Pixels (zie vorig bericht) wordt er ook gewerkt aan een avondvullende versie van Bad Toys II. Dat is een korte animatiefilm van Daniel Brunet en Nicolas Douste. Het filmpje, dat in februari op onze site verscheen, is een parodie op bekende actiefilms. Bad Toys II bevatte een mix van live action, (minimaal bewegende) stripplaatjes en computeranimatie.

Het verhaal van de nieuwe film draait om een volwassen man die opnieuw zijn kinderlijke fantasie de vrije loop laat wanneer hij met het speelgoed van zijn zoon speelt. Op die manier maakt hij een eerbetoon aan bekende actiefilms (vol explosies zoals in de films van Michael Bay).

Het is nog niet duidelijk of de film eveneens een combinatie wordt van live action en computeranimatie. De twee Franse animators zijn in geval wel als executive producers aan de nieuwe adaptatie verbonden. De vraag is nu of het mogelijk is om een degelijk verhaal te halen uit een vijf minuten durende kortfilm (die zelf al een erg dunne plot had).

Columbia is trouwens een dochterstudio van Sony Pictures, dus misschien duiken die Smurfen ook wel in de nieuwe film op. Al worden ze vast niet tot moes gereden

(Via THR)

Lees ook:Korte animatiefilm: Bad Toys II
Lees ook:Nieuwe teaserposters voor The Smurfs
Lees ook:Nieuwe Pixar-short is getekende 2D-animatie!
Lees ook:Nieuwe teaserposters voor The Smurfs
Lees ook:Eerste afbeelding van Smurfin en Brilsmurf

3 reacties op “Bad Toys II als bioscoopfilm?

  1. TAZ

    de plaatjes zien er in ieder geval leuk en mooi uit maar als je alleen maar kort een filmpje hebt van maar 5 minuutjes met een flinterdun verhaaltje erin zal het volgens mij ontzettend moeilijk worden om er een goede lange animatiefilm van te gaan maken maar waarschijnlijk niet onmogelijk.
    als er een lange animatiefilm van komt verwacht ik in ieder geval helemaal geen smurfen in de film te zien zoals de onderste 2 regels van dit bericht zeggen maar ik vermoed ook dat dat meer als een grapje bedoeld is.

      /   Beantwoorden  / 
    1. DragonMaster

      Als je de link volgt en het filmpje bekijkt, dan weet je waar het over gaat.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.