Sprankelende Up-plaatjes en vervroegde datum Toy Story 3 trailer

De release van Up nadert. Nieuwe sfeerbeelden uit de film blijven opduiken en de trailer van Toy Story 3 zal bijna vijf maanden vroeger verschijnen dan gepland.

België en Nederland moeten nog tot oktober wachten, maar nu de Up-release in Amerika steeds dichterbij komt, vinden steeds meer en meer afbeeldingen uit Pixars nieuwste animatiefilm hun weg naar allerlei websites. Dit keer was het de beurt aan een Franse blog gewijd aan alle nieuwtjes over de animatiestudio.

Zeven nieuwe screenshots van Là-haut, zoals Up heet in Frankrijk, werden op de website naar buiten gebracht. Je kan de afbeeldingen hieronder bekijken.

In tegenstelling tot wat we eerder schreven in het bericht over de Gouden Leeuw die Pixar krijgt, zal de trailer van Toy Story 3 voor het eerst te zien zijn bij de vertoning van Up en dus niet in oktober bij de 3D-release van de eerste twee Toy Story-films. Dat staat te lezen op een onderdeel van Pixars website waarop technische informatie en tips werden geplaatst over de projectie van de film.

Afbeeldingen Up

(Via PB)

Lees ook:Aftellen voor trailer Toy Story 1 en 2 in 3D
Lees ook:Eerste blik op Toy Story-special
Lees ook:Ondertussen op het Filmfestival van Venetië
Lees ook:Nieuwe spotjes en teaserposters voor Toy Story 1 en 2
Lees ook:Allereerste bootlegtrailer van Toy Story 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.