Bekende personages uit Cars 2 stellen zich voor

Voor Cars 2 keren een heleboel bekende personages terug. Aan de hand van enkele karakterposters stellen de vrolijke vierwielers zich nog even opnieuw voor.

In Cars 2 nemen Lightning McQueen en Mater deel aan een internationale grand prix, een gigantische race waarin wordt bepaald wie de allersnelste raceauto ter wereld is. Maar de wedstrijd wordt onverwacht een groot avontuur, want terwijl McQueen zich concentreert op de razendsnelle wedstrijd, raakt Mater verzeild in een geheime spionagemissie (zie trailer).

Op een Bulgaarse poster voor de animatiefilm prijken de namen van grote steden die de wagens bezoeken tijdens de race. Enkele daarvan werden al onthuld via stukjes concept art van de verschillende locaties.

Verder vind je in dit bericht afbeeldingen terug van Lightning McQueen (Owen Wilson), Mater (Larry the Cable Guy), Mack (John Ratzenberger), Luigi (Tony Shalhoub), Guido (Guido Quaroni), Sarge (Paul Dooley). Voor het hippiebusje Fillmore zal Pixar een vervanger moeten zoeken, want stemacteur George Carlin is in 2008 overleden. In dat zelfde jaar stierf ook Paul Newman, die klank gaf aan vaderfiguur Doc Hudson.

Cars 2 verschijnt vanaf 29 juni 2011 in de Nederlandse en Belgische bioscopen (ook in 3D). De trailer, afbeeldingen en meer info over de film vind je in onze vorige berichten.

Bekende personages keren terug voor Cars 2

Luigi en Guido

Sarge en Fillmore

Lightning McQueen, Mack en de pit crew

Bewegend 3D-model van Lightning McQueen uit Cars 2

(Via HeyUGuys en Stitch Kingdom)

Lees ook:Een tweede tv-spotje voor Cars 2
Lees ook:Vijf nieuwe personages uit Cars 2
Lees ook:Drie nieuwe clips uit Cars 2
Lees ook:Nieuwe exotische personages uit Cars 2
Lees ook:Nieuwe trailer en retroposters voor Cars 2

4 reacties op “Bekende personages uit Cars 2 stellen zich voor

  1. max

    in de trailer zagen ze heel anders uit dan nu

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans W.

    Ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat alles er uit ziet als één grote commercial voor een hoop merchandise. Maar ach, ook Pixar moet geld verdienen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jordi

    Ik heb het gevoel dat een dezer dagen een nieuwe trailer zal komen

      /   Beantwoorden  / 
    1. max

      ik denk het ook messchien maar als die zal komen hoop ik op 10 maart want dan komt MARS NEEDS MOMS uit in V.S. zalen , maar jij hebt ook messchien gelijk , we zullen het zien!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.