Meer Despicable Mini-Movies

Despicable Me 2

Een blik op de drie nieuwe Despicable Me-bonusfilmpjes.

Despicable Me 2Toen Despicable Me in de winkelschappen verscheen, kon je tussen het bonusmateriaal drie mini movies vinden: Banana, Home Makeover en Orientation Day.

Wanneer straks de Blu-ray van Despicable Me 2 te koop is, krijg je er eveneens een portie korte films bij, getiteld Puppy, Training Wheels en Panic in the Mailroom. De drie nieuwe animatiefilmpjes zullen worden ingeleid door hoofdpersonage Gru.

Onderaan in dit bericht vind je alvast een voorsmaakje van de drie films: een clip uit Panic in the Mailroom en een erg korte blik op de twee andere extraatjes.

Despicable Me 2 verscheen begin juli 2013 in de Amerikaanse zalen en bracht ondertussen wereldwijd al meer dan 643 miljoen euro op. Gemaakt met een budget van amper 56 miljoen euro, werd de kaskraker zo de meest winstgevende film in de honderdjarige geschiedenis van Universal. In 2015 verschijnt in de bioscoop een avondvullende spin-off met de maffe Minions.

Sneak peek mini-movies Despicable Me 2

Lees ook:Minions verschuiven naar 2015
Lees ook:Universal plant Ted 2 en meer animatie
Lees ook:Despicable Me krijgt een vervolg en twee spin-offs
Lees ook:Nieuwe afbeeldingen voor Despicable Me
Lees ook:Eerste teaser voor Despicable Me 2

Eén reactie op “Meer Despicable Mini-Movies

  1. TAZ

    heel leuk filmpje en leuk dat er nog 3 korte filmpjes van the minions bij komen.
    misschien komen wel een keertje alle korte minions filmpjes samen op 1 dvd uit als er genoeg van of krijgen ze wel hun eigen tekenfilmserie net zoals wat met the penguins of madagascar gebeurde nadat de 3 madagascar films uit kwamen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.