Teaser-trailer Brendan and the Secret of Kells

De eerste teaser-trailer van Brendan and the Secret of Kells is vrijgegeven. Deze Europese animatiefilm gaat over de twaalfjarige Brendan die is opgegroeid in een Iers klooster in de Middeleeuwen. Wanneer zijn drang naar avontuur te groot wordt, verlaat hij de strenge muren van het klooster, en gaat op zoek naar de vermiste pagina’s uit het meesterwerk The Book of Kells.

Regisseur Tomm Moore werkt momenteel ook aan een stripalbum van Brendan and the Secret of Kells, waarvan je de magnifieke cover alvast kan bewonderen. Dit is het achtergrondverhaal over hoe Brendan als baby gered wordt uit de handen van de vikingen. Waarschijnlijk wordt de strip begin volgend jaar gepubliceerd.

Brendan and the Secret of Kells verschijnt op 22 oktober in de Belgische zalen, een Nederlandse datum is niet bekend.

(Bron: Catsuka

Lees ook:
- Brendan and the Secret of Kells 
- Van de makers van Nocturna komt Monsieur Collieu 
- Nieuwe Belgische animatiefilm Macrales 

Lees ook:Brendan and the Secret of Kells
Lees ook:Trailer Brendan and the Secret of Kells
Lees ook:Gratis prequel voor The Secret of Kells
Lees ook:Brendan and the Secret of Kells in premiere op KLIK!
Lees ook:Nieuwe personages uit Up

5 reacties op “Teaser-trailer Brendan and the Secret of Kells

  1. Robert

    Wil deze film wel graag zien. Als ik de trailer nu zie zal de film het vooral van het goede verhaal moeten hebben. De animatie is goed maar haalt geen hollywood niveau.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Harry

    Hallo ik ben Harry, en heb stage gelopen bij deze productie. Robert, ik kan je vertellen dat de film er oogstrelend uit ziet. De film heeft ook nog eens een gaaf verhaal.
    Zeker een aanrader.
    Het filmpje hierboven is wel echt een teaser, het laat weinig van de film zien. Ik hoop dat binnenkort ook de echte trailer op deze site pronkt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Pascal

    Hallo, ik heb meegewerkt al animator aan deze oogstrelende langspeelfilm in de Brusselse studio “Walking the dog” (Vivi film). Het is heel jammer dat deze teaser is uitgelekt, want deze is absoluut niet officieel en ook geen representatie van hoe de officiele trailer er gaat uitzien.
    Ik sluit mij aan met de mening van Tom (de regisseur). Er is erg hard en lang gewerkt aan deze productie (en nog steeds) en het is jammer dat deze prematuur online te vinden is.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wendy

    @Pascal: ik heb de informatie overgenomen van het artikel op Catsuka. Het woordje ‘officieel’ heb ik ondertussen verwijderd. Maar alleszins kijken we verlangend uit naar de dan wél officiële trailer die hopelijk snel zijn opwachting doet!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Pascal

    @Wendy: Voor betrouwbare (en officiele) info uit de eerste hand kan je altijd terecht op de blog van Tomm zelf. http://theblogofkells.blogspot.com/

    Een soort van dagboek van Tomm over de productie met een schat aan informatie. Als je de blog volgt dan kan je een beetje begrijpen wat voor een avontuur het is om een langspeelfilm in Europa uit de grond te stampen. Respect!
    Ik ben dan ook erg trots dat ik er als senior animator aan heb meegwerkt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.