Spectaculaire beelden uit The Adventures of Tintin [update]

Nieuwe, indrukwekkende clips uit Kuifjes langverwachte 3D-animatiefilm.

Update: Een tweede spotje met meer nieuwe beelden toegevoegd.

Volgende maand komt de gekuifde stripheld van Hergé tot leven in de nieuwe animatiefilm van regisseur Steven Spielberg en producent Peter Jackson. Met behulp van motion capture en de digitale kunstenaars van Weta Digital verschijnt de bekende reporter voor het eerst in 3D in de bioscoop.

Na een ton nieuwe afbeeldingen uit de animatiefilm is via de Duitse afdeling van Sony Pictures een tv-spotje opgedoken met nieuwe fragmenten uit Die Abenteuer von Tim und Struppi (in Duitsland zijn de verhalen bekend als De avonturen van Kuifje en Bobbie). De video bevat beduidend meer spektakel met snelle actie en toont een stukje uit de geschiedenis van het schip De Eenhoorn.

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn heeft zijn wereldpremière in Brussel op 22 oktober 2011. In Nederland wordt de 3D-film verwacht op 26 oktober 2011.

De trailer, meer plaatjes en info over de stemmen vind je in onze vorige berichten.

Update 28 september 2011: Ook een Spaans tv-spotje bevat meer actie en avontuur.

Tv-spotje Kuifjes eerste bioscoopfilm

Tweede tv-spot met meer nieuwe beelden

(Via ThePlaylist)

Lees ook:Eerste trailer voor The Adventures of Tintin
Lees ook:Nieuwe trailer voor Kuifje zit boordevol actie
Lees ook:Meer spektakel uit The Adventures of Tintin
Lees ook:Nieuwe afbeelding uit Kuifjes 3D-avontuur
Lees ook:Nederlandse trailer voor The Adventures of Tintin

6 reacties op “Spectaculaire beelden uit The Adventures of Tintin [update]

  1. Tom

    Ja. Dit word een avonturenfilm zoals we die al veel te lang niet meer gezien hebben. Wow. Hoewel misschien iets te spectaculair voor de Kuifje fans maar ik geloof niet dat ik daar een probleem mee heb. Wow! Wow! WOW!

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    nou en of het dat wordt en als we geluk hebben en deze film een sucess wordt komt er in 2013 of in 2014 een vervolgfilm van die dan weer gebaseerd is op de strips kuifje en de zeven kristallen bollen en kuifje en de zonnetempel en daar zit professor zonnebloem dan wel in heeft peter jackson ons belooft.
    het is voor deze film alleen jammer dat we het zonder professor zonnebloem en die haaienduikboot het moeten doen helaas maar dat is dan ook de enige teleurstelling aan de film maar die fout trekt ie dan in het mogelijke vervolgdeel weer recht heeft ie gezegd.
    en natuurlijk zitten dan bobbie, kapitein haddock, jansen & janssen en natuurlijk kuifje zelf ook weer in en met een beetje geluk de mummie van rascar kappak ook nog eventjes.

      /   Beantwoorden  / 
  3. DragonMaster

    Zo die spotjes zien er veel cooler uit dan ik had verwacht. Ik moet Kuifje toch maar wat hoger op mijn to-see-list zetten…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Thijs

    whooo was dat nou gewoon de nieuwe soundtrack?!

      /   Beantwoorden  / 
  5. moby

    HO-LY-SH#T

      /   Beantwoorden  / 
  6. Ikke

    PHAHAHAHA TIM UND STRUPPI!!!! wat een grappige naam, het wijkt ongelooflijk af van het originele (en ‘Kuifje’ natuurlijk ook)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.