Spannend voorsmaakje Despicable Me 2

Worden de schattige Minions opgejaagd in de nieuwe animatiefilm?

Hoewel het verhaal van Despicable Me 2 voorlopig nog geheim wordt gehouden, is er wel een nieuwe teaser verschenen. In het spannende, Halloween-getinte voorsmaakje gaat alle aandacht naar de Minions, de komische hulpjes uit de film. Tenzij de onderstaande teaser losstaat van het verhaal, heeft iemand het blijkbaar op de gele wezentjes gemunt…

Chris Renaud en Pierre Coffin, die Despicable Me regisseerden, leiden ook deze film in goede banen. In de nieuwe animatiefilm zijn Steve Carell (Gru), Miranda Cosgrove (Margo) en Russell Brand (Dr. Nefario) weer van de partij. Ook Kristen Wiig (Miss Hattie) keert terug, maar dan in een nieuwe rol. Daarnaast leent Al Pacino zijn stem aan de nieuwe slechterik in de film. Steve Coogan en Ken Jeong zijn eveneens in de film te horen.

Het vervolg op de succesvolle, eerste animatiefilm van Illumination Entertainment wordt op 3 juli 2013 in de Nederlandse bioscopen verwacht. Een jaar later verschijnen de Minions ook in hun eigen spin-off op het witte doek. Onderaan vind je drie plaatjes uit de teaser (klik voor hoge resolutie).

Teaser voor Despicable Me 2

(Via Apple)

Lees ook:Eerste teaser voor Despicable Me 2
Lees ook:Al Pacino in Despicable Me 2
Lees ook:Trailer voor Despicable Me 2
Lees ook:Bullock smeedt plannen met Minions
Lees ook:Illumination verliest Pacino

3 reacties op “Spannend voorsmaakje Despicable Me 2

  1. Roel

    dit is heel leuk, ik ben blij dat ik weer iets meer weet van de geheimgehouden film. ik denk dat deze clip losstaat van het verhaal. dit was een mooi stukje geweest voor de minions spin-off. :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    de minions zijn en blijven gewoon lollig.
    er mogen wat mij betreft best nog wel meer van die korte filmpjes van komen naast despicable me 2 en de minions spin-off film.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Roel

      goed nieuws voor jou als minion fan, er komen zelfs twee minions spin-off. :)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.