Trailer voor Flash-film

FlashDe eerste beelden uit de tekenfilm over de razendsnelle held.

FlashVorig jaar kondigden Warner Brothers Animation en DC Comics vier nieuwe animatiefilms aan voor 2013. Een ervan is Justice League: The Flashpoint Paradox. De tekenfilm wordt geregisseerd door Jay Oliva (Batman: The Dark Knight Returns) en is geschreven door Jim Krieg. Het verhaal is gebaseerd op Flashpoint, een stripreeks van schrijver Geoff Johns en tekenaar Andy Kubert.

Wanneer The Flash terug in de tijd reist om een fout uit het verleden te herstellen, heeft dat ernstige gevolgen. Hij wordt wakker zonder zijn superkrachten en er is een alternatieve versie van de werkelijkheid ontstaan waarin de Justice League niet bestaat en Superman nergens te vinden is. Om zijn vergissing recht te zetten en zo de originele tijdlijn te herstellen, werkt The Flash samen met een gewelddadige versie van de Dark Knight en Cyborg. Ondertussen breekt in de nieuwe wereld een hevige oorlog uit tussen de Amazones van Wonder Woman en de Atlanteanen van Aquaman.

De stemmen zijn van Justin Chambers (Barry Allen/The Flash), Kevin McKidd (Thomas Wayne/Batman), Michael B. Jordan (Cyborg), C. Thomas Howell (Thawne/Professor Zoom), Nathan Fillion (Hal Jordan/Green Lantern), Ron Perlman (Slade en Deathstroke), Dana Delany (Lois Lane), Cary Elwes (Aquaman), Danny Huston (General Lane), Sam Daly (Superman) en Kevin Conroy (Batman).

De film wordt in Amerika op 30 juli 2013 in de winkel verwacht.

Eerste trailer Justice League: The Flashpoint Paradox

(Via IGN)

Lees ook:Eerste details The Flashpoint Paradox
Lees ook:Flash-superheldenfilm in de maak
Lees ook:Vier nieuwe superheldenfilms
Lees ook:Eerste trailer voor Justice League: Doom
Lees ook:Eerste clip uit Justice League: Doom

Eén reactie op “Trailer voor Flash-film

  1. TAZ

    ziet er goed uit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.