Eerste details The Flashpoint Paradox

Flashpoint

Een nieuw, geanimeerd avontuur voor de bliksemsnelle held.

Cover FlashpointVorig jaar kondigden Warner Brothers Animation en DC Comics vier nieuwe animatiefilms aan voor 2013. Batman: The Dark Knight Returns Part 2, Superman Unbound, Justice League: Flashpoint en LEGO Batman: The Movie – DC Heroes Unite.

De studio gaf de Flash-film ondertussen een nieuwe titel, namelijk Justice League: The Flashpoint Paradox. Daarnaast is nu ook een eerste plaatje (zie onderaan) en een plotbeschrijving vrijgegeven. De tekenfilm is gebaseerd op Flashpoint, een stripreeks van schrijver Geoff Johns en tekenaar Andy Kubert.

Wanneer The Flash terug in de tijd reist om een fout uit het verleden te herstellen, heeft dat ernstige gevolgen. Er ontstaat een alternatieve versie van de werkelijkheid waarin de Justice League niet bestaat en Superman nergens te vinden is. Om zijn vergissing recht te zetten en zo de originele tijdlijn te herstellen, werkt The Flash samen met een gewelddadige versie van de Dark Knight en Cyborg. Ondertussen breekt in de nieuwe wereld een hevige oorlog uit tussen de Amazones van Wonder Woman en de Atlanteanen van Aquaman.

De nieuwe film is in Amerika te koop vanaf 30 juli 2013.

Eerste plaatje uit The Flashpoint Paradox (klik voor hogere resolutie)

Flashpoint

(Via Newsarama)

Lees ook:Trailer voor Flash-film
Lees ook:Flash-superheldenfilm in de maak
Lees ook:Vier nieuwe superheldenfilms
Lees ook:Eerste clip uit Justice League: Doom
Lees ook:Drie nieuwe superheldenfilms aangekondigd

Eén reactie op “Eerste details The Flashpoint Paradox

  1. Xevan

    Dit lijkt me geweldig, ik kijk normaal gesproken echt alleen naar batman animatie films. Maar dit lijkt mij een heel boeiend verhaal, als ze ongeveer de zelfde verhaal setting hebben als the dark knight returns part 1 en 2 dan ben er zeker voor in!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.